DE START VAN DE ZOMERVAKANTIE

Vier het eind van je examens of schoolperiode op de beste manier die er is: VAKANTIE ! Een aantal dagen met je vrienden er heerlijk op uit naar jongerencamping Duin en Strand in Renesse.

Samen met #GEKKESHIT organiseren wij dé Eindexamenparty van Nederland! Géén lange busreis naar Spanje of een duur vliegticket naar Portugal, maar 4 dagen voordelig uit je dak aan zee in Zeeland!

SPRING BREAK VINDT NET VOOR DE ZOMERVAKANTIE PLAATS VAN MAANDAG 4 T/M DONDERDAG 7 JULI 2022!

 

DE START VAN JOUW ZOMERVAKANTIE 😍!

Het schooljaar zit er na een lange tijd zwoegen eindelijk op. Thuis zitten wil je niet, je gaat samen met je vrienden een aantal dagen uit je dak!

Om Spring Break bij ons te kunnen reserveren dien je minimaal geboren te zijn in 2006 en maximaal 21 jaar te zijn.

LINE UP SPRING BREAK 2022

DE DISCOTHEEK GAAT OPEN! Discotheek de Schuur is met Spring Break exclusief voor jou! #GEKKESHIT organiseert 3 avonden fissa, waar jij op vertoon van je campingbandje GRATIS entree hebt. Je hoeft dus niet speciaal de #GEKKESHIT Early Bird tickets aan te vinken tijdens het reserveren. LINE UP van 2022 editie: CIRCUS FEST en GO APRES SKI

Overdag uitbrakken? Chillen, of juist actief? Jij bepaalt! Strand is op loopafstand van de camping, waterjumpen en quad huren is om de hoek. Verder organiseren wij 's middags binnen alle mogelijkheden een Spring Break Party, dus zorg dat je erbij bent!

 

SPRING BREAK HUURTENT

Je overnacht in een huurtent (met houten vlonder) van ons. De huurtent is 20 m2 groot en je kunt er met maximaal 7 personen in slapen en max. 9 personen per plaats. Is de groep groter? Meerdere tenten huren is geen probleem. 

Bij aankomst staat er een koelkast en picknicktafel voor je klaar, voor de rest is de tent leeg. Je moet zelf dus o.a. een luchtbed en slaapzak meenemen. Huurtent tarief is € 70,00 p.p. (excl. € 300,- borg).

SPRING BREAK EIGEN TENT

Je neemt een eigen kampeermiddel mee. Dit kan een tent, caravan, camper of vouwwagen zijn. Onze plaatsen zijn geschikt voor kampeermiddelen van max. 20 m2. Je kan met maximaal 9 personen op 1 plaats verblijven.

Een grote groep? Meerdere plaatsen reserveren is geen probleem. Het is mogelijk om een koelkast bij je plaats te huren. Spring Break tarief € 48,00 p.p. (excl. € 150,- borg).