Duin en Strand | Duin en Strand Renesse - Examenreizen in Nederland!

SPRING BREAK - De start van de zomer!

Vier het einde van je schoolperiode op de beste manier die er is: VAKANTIE! Een aantal dagen met je vrienden er heerlijk op uit naar jongerencamping Duin en Strand in Renesse.

Samen met #GEKKESHIT organiseren wij dé Eindexamenparty van Nederland! Géén lange busreis naar Spanje of een duur vliegticket naar Portugal, maar 4 dagen voordelig uit je dak aan zee in Zeeland!

TARIEVEN SPRING BREAK 🎉

  • Eigen kampeermiddel: € 88,75 p.p.
  • Huurtent: € 113,75,- p.p.
  • Overige kosten
Duin Strand camping 1 1416

DE START VAN JOUW ZOMERVAKANTIE 😍!

Het schooljaar zit er na een lange tijd zwoegen eindelijk op. Thuis zitten wil je niet, je gaat samen met je vrienden een aantal dagen uit je dak!

Om Spring Break bij ons te kunnen reserveren dien je geboren te zijn voor 1 april 2009 en maximaal 21 jaar te zijn.

Whatsappimage2019 08 17at19 47 35

LINE UP SPRING BREAK 2024

Discotheek de Schuur is met Spring Break exclusief voor jou! #GEKKESHIT organiseert 3 avonden fissa, waar jij op vertoon van je campingbandje GRATIS entree hebt. LET OP! Je hoeft dus niet speciaal een Party Pakket aan te vinken tijdens het reserveren. LINE UP van 2023 editie: CIRCUS FEST en HOUSUH IN DE PAUZUH by SLAM! Line uo 2024 volgt snel.

Overdag uitbrakken? Chillen, of juist actief? Jij bepaalt! Strand is op loopafstand van de camping, waterjumpen en quad huren is om de hoek.

SPRING BREAK RESERVEREN