Duin en Strand | Discotheek de Schuur

LINE - UP 2024

Duin Strand 25 7 2023 Foam Fest 1754

Update april '24: Onze line up is bijna rond!

Onze line up is zo goed als rond 😍! Natte Visstick, SLAM' HOUSUH IN DE PAUSUH, PARTY DJ W & 'FERRY FOUTE FEESTJE' met BARRY FEST.

Whatsappimage2019 08 17at19 47 35

De Schuur - 7 dagen lang FEEST

Je vraagt je natuurlijk af welke vette feestjes deze zomer in de Schuur georganiseerd zullen worden?! Als campinggast ben je natuurlijk 7 dagen aanwezig, elke dag een ander feestje!

Helaas is het niet mogelijk om als buitenstaander te komen stappen in de Schuur. De Schuur is enkel toegankelijk voor campinggasten van de jongerencamping.

DUIN EN STRAND PARTY PAKKET

Geen zin meer je entree tickets om ter plaatste te kopen, of wil je deze goedkoop inslaan? Boek dan een Party Pakket bij je vakantie 🎉! Met Party Pakket Goud hoef je nergens meer naar te kijken, je bent overal bij 🤩.

Losse tickets zijn verkrijgbaar tussen € 10,- en € 15,- bij de receptie.

Bekijk het party pakket
Duin Strand 7 7 2023 9467

Concepten in de Schuur

Duin Strand 23 7 2023 6523

#GEKKESHIT!

Al verschillende jaren maakt #GEKKESHIT! herinneringen tijdens jouw vakantie! De leukste en hotste acts van dit moment maken jouw stapavonden in de Schuur onvergetelijk ❤️‍🔥. Hier wil je bij zijn!!

Schermafbeelding 2021 03 24 om 11 23 55

SLAM presents: Housuh in de Pausuh

Play music! Play live! SLAM! brengt de lekkerste beats naar onze discotheek! En SLAM! komt niet alleen, samen met Housuh in de Pauzuh starten zij het begin van jou vakantie!

Image00002

FERRY'S FOUTE FEESTJE

Nieuw! De knotsgekke avond van Duin en Strand! FERRY'S FOUTE FEESTJE! Dé foute avond met een DJ, MC en zanger die je niet snel meer zal vergeten. Het concept van BARRY FEST komt in 2024 naar Duin en Strand!

Natte visstick boeken

Elke woensdag! Natte Visstick

Natte Visstick komt ook in 2024 naar de Schuur! Komende zomer breekt Natte Visstick op woensdagavond #GEKKESHIT! helemaal af! Dus het maakt niet uit welke week je komt, hij is er altijd!

La june s800x800

Vunzige vrijdag

Een nieuw concept in de Schuur: 'Vunzige vrijdag'! Elke vrijdag draait om de lekkerste urban, house, hitjes waar je niet stil op kan blijven staan! Afwisselend draaien de mannen van Sleazy Stereo en de beeldschone La June alle vunzige deuntjes aan elkaar. Een heerlijk begin van je vakantie!

Wie is La June?

WALL OF FAME

Benieuwd welke artiesten er allemaal in de Schuur zijn geweest de afgelopen jaren? Check onze WALL OF FAME ❤️‍🔥.

WALL OF FAME
Duin En Strand augustus 13 2017094