Duin en Strand | Discotheek de Schuur

Programmering 2023

Je vraagt je natuurlijk af welke vette feestjes deze zomer in de Schuur georganiseerd zullen worden?! Als campinggast ben je natuurlijk 7 dagen aanwezig, elke dag een ander feestje!

Helaas is het niet mogelijk om als buitenstaander te komen stappen in de Schuur. De Schuur is enkel toegankelijk voor campinggasten van de jongerencamping.

DUIN EN STRAND PARTY PAKKET

Geen zin meer je entree tickets om ter plaatste te kopen, of wil je deze goedkoop inslaan? Boek dan een Party Pakket bij je vakantie 🎉! Met Party Pakket Goud hoef je nergens meer naar te kijken, je bent overal bij 🤩.

Bekijk de party pakketten
Channels4 profile

Update nov '23: 1 dec eerste namen

Dit was 2023! Housuh in de Pauzuh en Circus Fest waren erbij. #GEKKESHIT heeft Alessio, Joy Liana, Dikke Baap & Natte Visstick kunnen strikken 😍!

Whatsappimage2019 08 17at19 47 35

Concepten in de Schuur

Foto 1 Presskit

#GEKKESHIT! presents Alessio

Al verschillende jaren maakt #GEKKESHIT! herinneringen tijdens jouw vakantie! De leukste en hotste acts van dit moment maken jouw stapavonden in de Schuur onvergetelijk! Deze zomer komt Alessio naar Renesse ❤️‍🔥. Hier wil je bij zijn!!

Schermafbeelding 2021 03 24 om 11 23 55

Housuh in de Pausuh by SLAM

Play music! Play live! SLAM! brengt de lekkerste beats naar onze discotheek! En SLAM! komt niet alleen, samen met Housuh in de Pauzuh starten zij het begin van jou vakantie!

Bass Chaserz presskit2023 webres 2

Go hard or go home

Nieuw concept in de Schuur, GO HARD or GO HOME 🎉! Een spetterende avond met de hardere stijlen! Stamp mee met o.a. Dr. Phunk & Bass Chaserz.

WOENSDAG POST CIRCUS FEST

Circus Fest

De knotsgekke avond van Duin en Strand! Circus Fest in de Schuur! Een DJ, MC en zanger zorgen voor een knotsgekke avond die je niet snel meer zal vergeten. Het concept van Barry Fest komt ook in 2023 wederom naar Duin en Strand!

66a48f31 8a2b 3e09 8e26 f62a8cfa1e70

Zomercarnaval

Samen met onze vrienden van Flügel halen wij Carnaval naar de zomer! Kom verkleed, want deze tropische carnaval doen wij in stijl met Party DJW en ZIGGY 🎉