Duin en Strand | Jongerencamping vlakbij Renesse

Info voor de ouders

Is uw zoon of dochter met vrienden op zoek naar de leukste vakantiebestemming in Nederland? Dan is Renesse the place to be! Samen een week lang doen waar ze zelf zin in hebben, dat is een party vakantie op jongerencamping Duin en Strand. 

Om in de zomermaanden te kunnen kamperen bij ons, is uw zoon of dochter geboren voor 1 april 2009 en maximaal 21 jaar oud. Mocht u als ouder vragen hebben, geven wij daar natuurlijk graag antwoord op, HEEL GRAAG ZELFS!

Duin Strand Camping 1209

Mag er gedronken worden op Duin en Strand? Antwoord hierop is JA!

Uw kind kan rustig een biertje, wijntje of Liefmans drinken op de camping bij de tent, zolang het maar op een normale manier gaat. Sterke drank (vanaf 14,9 %), alle soorten drugs, lachgas, waterpijp (shisha) en overmatig drankgebruik is niet toegestaan! De consequenties m.b.t. ons alcohol- en drugsbeleid staan in onze campingregels beschreven.

Is het nog niet helemaal duidelijk? Klik dan op de link, of neem via de mail contact met ons op.

Veel gestelde vragen
Alcoholbeleid jongerencamping Renesse

GAAT UW KIND VOOR HET EERST OP VAKANTIE?

Het kan behoorlijk spannend zijn, uw zoon of dochter voor het eerst op vakantie. Dat brengt soms wat vragen met zich mee. Mocht u nog met vragen zitten, neem gerust contact met ons op. 

Neem contact op

Zo proberen wij de veiligheid te waarborgen

Duin Strand camping 1 1354

Dag en nacht toezicht

Overdag houden onze sfeerbegeleiders toezicht en 's avonds/'s nachts is ons eigen bewakingsteam aanwezig op de camping en discotheek.

Duin Strand Camping 1197

Altijd vrij toegang

De camping is ten alle tijden vrij toegankelijk voor onze campinggasten. Bezoek is tijdens de vakantie niet toegestaan. Dit om de veiligheid van onze campinggasten te waarborgen. Dit geldt ook voor tussentijds bezoek van bijvoorbeeld vrienden en ouders. Buiten de camping afspreken is natuurlijk wel mogelijk. Hier wordt geen uitzondering op gemaakt.

Shutterstock 1017018031

Eerste medische hulp is altijd aanwezig

Ons personeel is in bezit van de benodigde BHV- en EHBO-diploma's. Een ongelukje kan in een klein hoekje zitten, en wij zullen dan de eerstehulp verlenen. De huisarts is op loopafstand bereikbaar en de Huisartsenpost is voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar in Zierikzee.

Duin Strand camping 1 1366

Alcohol (max. 14,9%) nuttigen bij de tent

Onze campinggasten mogen alcohol (max. 14,9%) nuttigen bij de tent. Teveel en/of sterke drank is niet toegestaan, hier treden wij ook voor op! Wij pakken sterke drank (boven 15%) ook af van onze campinggasten. Mocht iemand zich niet gedragen, zal hij/zij de camping moeten verlaten.

Kaljano nuoma Vilniuje

Gebruik drugs, waterpijp (shisha) en lachgas

Bij het gebruik van of in het bezit hebben van drugs, zal hij/zij of de gehele groep de camping moeten verlaten, zonder teruggave van kampeergeld/borg. Wij zijn in bezit van drugstests en zullen deze zonodig ook gebruiken.

20230308 101822

Op de receptie zijn kluisjes aanwezig

Deze zijn ter plekke te reserveren. Laat uw zoon of dochter waardevolle spullen en legitimatiebewijs opbergen! Deze kluisjes zijn tijdens de openingstijden van de receptie toegankelijk. 

Duin Strand camping 1 1337

Campingregels

Helaas zitten er aan een vakantie op Duin en Strand wat regels verbonden, om alles in goede banen te leiden. De belangrijkste regels staan online uitgelegd. Laat uw kind ze in acht nemen, dan hebben we samen een geslaagde vakantie.

Lees campingregels