Duin en Strand | Jongerencamping vlakbij Renesse

Voorzieningen op de camping

Je boekt wellicht een zomervakantie naar Renesse, maar welke voorzieningen zijn er allemaal op Duin en Strand te vinden? Hieronder worden de verschillende voorzieningen die aanwezig zijn op de camping weergegeven.

Whatsappimage2019 08 17at19 47 35

Discotheek de Schuur

De mooiste feestjes, de bekendste artiesten en vele DJ's zijn gewoon op de camping!! De Schuur is iedere avond open voor alleen campinggasten.

#GEKKESHIT edities, SLAM on Tour, influencers, vette lasershows en al onze acties zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wilt!

BS29i1 JIEA Ao ILH

Café de Vismijn

Om overdag of bij slecht weer tijd te verdrijven, kun je in het café terecht. Poolen of gewoon lekker relaxen.

Broodmeubel

Supermarkt

De prijzen voor bijvoorbeeld bier, frisdrank en warme broodjes niet duurder dan een normale supermarkt! Win-win situatie dus!

Naast een ruim assortiment verse producten beschikt de supermarkt ook over praktische producten. Haringen voor de tent vergeten, partytent kapot of je luchtbed lek? Geen nood, wij hebben het op voorraad!

Snackbar

Snackbar

Geen zin om te koken? Een snelle hap op loopafstand van je tent! Pizza's, frites, kapsalon en vele soorten snacks kunnen hier worden besteld. Menukaart bekijken, doe je hier.

Ook bezorgen wij de daghap aan de tent, ideaal toch?! Heb je tijdens het stappen in de Schuur zin in een vette hap, geen probleem. De snackbar is dagelijks tot 01:00u geopend en alleen contactloos betalen of met de pinpas is mogelijk! 

Duin Strand Camping 1197

Receptie

Wij informeren je hier graag over de camping en de activiteiten in de omgeving. 

Ook voor post, toeristische informatie, EHBO en het huren van kluisjes kun je hier terecht.

Bij de receptie is het mogelijk geld te pinnen (minimale opname 20,00 euro). Vanaf 2023 zijn er geen geldautomaten meer in het café en discotheek aanwezig.

Duin Strand camping 1 1424

Sanitaire voorzieningen

De over de camping verspreide toiletgebouwen zijn modern ingericht. Om te kunnen douchen heb je een douchemunt (€ 1,50) nodig. Met 1 douchemuntje kun je ongeveer 5 minuten douchen. 

Deze zijn te verkrijgen in een automaat (alleen contant) bij de receptie. De douches zijn dagelijks van 8:00u tot 23:00u geopend, de wastafels en toiletten zijn dag en nacht geopend. Tevens zijn er minder-valide toiletten en een minder-valide douche aanwezig.

Waar kan ik mijn plaats vinden?

Huurtent

  • Aankomst vrijdag: S-, T-, W- en Z-veld
  • Aankomst zaterdag: P- en R-veld

Eigen kampeermiddel

  • Aankomst vrijdag: V-, Z- en SP-veld
  • Aankomst zaterdag: L, M-, N- en O-veld

Plattegrond jongencamping

+
PLATTEGROND DUIN EN STRAND A3 2023
×