Duin en Strand | Jongerencamping vlakbij Renesse

Doen waar jij zin in hebt!

10546983 849300001767453 822692747822988282 o

Omgeving

We gaan ons niet vervelen! Naast oneindig chillen, zijn er vele vette watersporten in de buurt. Of wat dacht je van een quad huren, subtropisch zwembad of elkaar afknallen met paintball of lasergamen. Het centrum van Renesse heeft daarnaast een hoop te bieden zoals winkels, kroegen, terrassen, restaurants en discotheken.

Chillen op het strand

Op 300 meter van de camping ligt Beachclub Perry´s. Perry´s mag zich de beste strandtent van Nederland noemen! In een Noord-Afrikaanse sfeer je vrije tijd besteden aan gastvrijheid op het strand?

Bij het haardvuur op de lounge-seats of gezellig aan de bar… Wil je drinken, eten en relaxen? Mooi! Dat is ook Perry's passie…Ontbijt, lunch & diner met uitzicht op de zee…en aansluitend genieten op het terras van een cocktail terwijl je de zon ziet zakken in de zee.

Voor het ultieme zomergevoel hoef je dus géén tien uur te vliegen!! Van een meter Tapas of Japas naar Noodles met gamba's en als toetje Mr. Turbana …

Beachclub Perry's

Wat is er verder te doen?

10546983 849300001767453 822692747822988282 o

Actief op de camping

Enthousiaste medewerkers komen bij je langs om je uit te nodigen voor actieve activiteiten op de camping. Let ook op de mededelingenborden!! Leef je uit met o.a. beachvolleybal, buikglijden, voetbalwedstrijden en beerpong!

IMG 4809

Waterjump

Een bezoek aan deze té gekke attractie bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam is de moeite waard tijdens jouw verblijf op Duin en Strand. Deze 8 meter hoge schans is net zo spannend en uitdagend als het klinkt en staat garant voor dikke actie!

Vooraf aanmelden voor de waterjump is NIET nodig (m.u.v. groepen vanaf 12 personen). Met Party Pakket GOUD ga je met korting van de schans!

Schouwen duiveland klimbos zeeuwse helden

Klimbos

Heb je geen last van hoogtevrees en hou je van een uitdaging? Dan kun je op twee plekken in de buurt ´de boom´ in! 

Het Klimbos in het bos van Westerschouwen (op 15 km afstand) en de klimwand op de Brouwersdam (op 3 km afstand). 

Quad huren

In het centrum van Renesse kun je quads huren, een leuke manier om de omgeving te verkennen! Je hebt minimaal een brommerrijbewijs nodig om een quad te besturen/huren.

Subtropisch zwembad

Een dag geen strandweer? Op 3 kilometer afstand bevindt zich het subtropisch zwembad van bungalowpark Port Zélande. Prima gelegenheid om je bij minder weer te vermaken! Het zwembad is goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Lekker uiteten

Op 1 kilometer afstand, in de dorpskern van Scharendijke, zijn verschillende eetcafés. Één daarvan is Eethuis Schouwen. Hier kun je zowel binnen als buiten genieten van heerlijke gerechten van de kaart of van de dagmenu's.

Renesse (4km)

Een bruisend toeristendorp met vele winkels, restaurants, cafés en discotheken, waar van 's morgens vroeg tot 's avonds laat van alles te beleven is. Weeda Taxi Service rijdt met meerdere taxi's en heeft een speciaal tarief voor onze gasten.

Ook is Renesse goed met het openbaar vervoer te bereiken. Kijk voor de dienstregeling op www.9292.nl 

Fiets huren

Geen zin om je eigen fiets mee te nemen? Je kunt fietsen huren bij firma v. Dongen aan het Baken 38 in Scharendijke. Graag even van tevoren bellen i.v.m. beschikbaarheid (0111-671327).