Duin en Strand | Dé jongerencamping van Nederland

Wie zijn wij?

Jongerencamping Duin en Strand is al 40 jaar een begrip als het gaat om jongerenvakanties in eigen land. Vele ouders zullen ook fantastische herinneringen aan Renesse hebben.

Duin Strand camping 1 1353

Vakantie voor jongeren

In de zomervakantie zijn wij een ideale uitvalbasis voor jongeren die (voor het eerst) vakantie vieren in Nederland. Zon, zee, strand, #GEKKESHIT artiesten en bekende DJ's in onze discotheek zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke Duin en Strand vakantie samen met jouw vrienden!  

Discotheek de Schuur en 14 andere redenen!

7 Dagen 1 groot feest, dat is kamperen op een jongerencamping! Of juist chillen en lekker naar het strand, jij bepaald!

Maar waarom zou je met vrienden voor Duin en Strand moeten kiezen? 

MUNTEN EXTRA VOORDELIG

Omdat je deze winter de Party Pakketten en consumptiemunten extra voordelig bijboekt! Het voordeel kan oplopen tot € 0,75 per consumptiemunt (€ 2,25 t.o.v. € 3,00)! 

DE GROOTSTE

Duin en Strand is de grootste jongerencamping van Nederland, in 2022 elke week tussen ruim 600 en 950 vakantievierende jongeren. In 2022 was gemiddeld 35% 18+.

VOORDELIG KAMPEREN

Je boekt al een goedkope jongerenvakantie vanaf € 75,00 per persoon. Of je nu een aantal dagen verblijft, of een gehele week; de keuze is aan jou!

RUIME PLAATSEN

Je boekt ruime plaatsen. De tenten staan niet hutje-mutje op elkaar, zoals op andere campings. Je kampeert op veilige afstand van andere kampeerders.

DICHTBIJ STRAND

Van alle jongerencampings in Nederland liggen wij het dichtste bij het strand, op 10 minuten loopafstand (300 meter).

ALLEEN VOOR JEUGD

Wij hebben een speciaal ingerichte jongerencamping i.p.v. een jongerenveld zoals op vele campings in Nederland en België.

ALCOHOLBELEID

Op onze jongerencamping kun je rustig een biertje of wijntje drinken! Zolang het zwak alcoholisch (max 14,9%) is, is het toegestaan.

DISCO OP DE CAMPING

De grootste discotheek van Zeeland, de Schuur, staat bij ons op de camping! Rollend naar je tent dus! Tijdens je verblijf is de Schuur elke avond geopend.

VELE ARTIESTEN

Artiesten als Lil' Kleine, Jebroer, STUK TV, Mr. Polska, Vato Gonzalez, Sidney Samson, Feestteam, Outsiders & Snollebollekes zijn in de afgelopen jaren al geweest, 2023 wordt helemaal te gek!

PAK EEN HUURTENT

Je hoeft geen tent op te zetten, want die verhuren wij. Je vakantie kan dus direct beginnen!

GENOEG TE DOEN

Voor verveling geen tijd, dagelijks activiteiten op de camping, op het strand of in de omgeving.

GOED BEREIKBAAR

We zijn goed bereikbaar met de auto! Je hoeft geen overtocht met de boot te maken zoals naar de campings Appelhof en Terpstra op Terschelling, en dat bespaart geld.

CHECK DE MOGELIJKHEDEN
Duin Strand camping 1 1416