Duin en Strand | Jongerencamping vlakbij Renesse

WIJ HEBBEN DE GROOTSTE DISCOTHEEK VAN ZEELAND

De Schuur is tijdens de Examparty, Spring Break en in de zomermaanden iedere avond geopend. Onze bekende DJ’s en artiesten, vette lichtshows en coole thema-avonden zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wilt! Voor al onze campinggasten is de toegang voor de Schuur voor 4 avonden GRATIS.

Met Party Pakket GOUD heb je alle avonden GRATIS entree en ontvang je alvast een bekkie extra consumptiemunten bij aankomst 😜

Party Pakket GOUD

Op vertoon van je campingbandje hoef je dan géén entree te betalen en dat bespaart! Drie avonden per week hanteren wij wel een entree. Entree betaal je op zaterdag-, zondag- en woensdagavond. Deze tickets zitten in het Party Pakket en bestel je direct bij het reserveren. De tickets voor de discotheek zijn ook ter plaatse nog verkrijgbaar. De tickets in het Party Pakket zijn goedkoper dan aan de deur.

Benieuwd hoe de feestjes in de leukste tent van Renesse eruit ziet? Bekijk dan snel de filmpjes in onze Videotheek.

WALL OF FAME DE SCHUUR

Duin En Strand augustus 13 2017094

Snollebollekes

Helaas is Snollebollekes niet meer haalbaar voor ons, maar wat heeft hij de Schuur plat gewalst de afgelopen jaren. Op Youtube zijn nog een aantal recaps te vinden!

Duin En Strand juli 30 2017087

Lil Kleine

In 2017 stond Lil Kleine eenmalig in de Schuur. Een show om nooit te vergeten! Lil Kleine was de absolute headliner van het eerste jaar dat #GEKKESHIT in de Schuur georganiseerd werd.

1651147612 WEBSITE HEADER THUMBNAIL2021

STUK TV

Niet alleen hot op Youtube en TV, maar ook in de Schuur. 2 jaar lang hebben de mannen van STUK TV ons gek gemaakt met hun energieke shows!

Zouden deze mannen nog terugkeren?!

Feestteam boeken

Het Feestteam

Shirt uit en zwaaien 👋! Al jaren krijgt Het Feestteam ons mee in de grootste polonaise en zingen we uit volle borst mee. Deze heren weten hoe ze jullie feestavond onvergetelijk maken!

OUTSIDERS BOEKEN

Outsiders

In de zomer van 2022 stond Outsiders 6x in de Schuur. Stampen, schreeuwen en zingen, dat waren de ingrediënten voor de PANJA avonden.

Question mark 5450223 960 720

Who's next?!

Laten we JeBroer, Natte Visstick, Alessio, Mr. Polska, Dyna en bijvoorbeeld VATO GONZALEZ niet vergeten?!

Maar op dit moment zijn wij druk met de programmering van 2024! Wie gaat dit lijstje aanvullen? De eerste namen worden 1 december bekend gemaakt.

Natte visstick boeken

Natte Visstick

Niet alleen in 2023, maar ook in 2024 komt Natte Visstick naar de Schuur! Deze harde act is mega populair en wij zijn trots dat Natte Visstick ook in 2024 naar Renesse komt!