Duin en Strand | Jongerencamping vlakbij Renesse

Kamperen op een jongerencamping

Camping Duin en Strand heeft 180 plaatsen alleen voor jongeren, verdeeld over 13 verschillende velden.

Je kunt bij ons vooropgezette tenten huren of zelf een tent, vouwwagen, camper of caravan meenemen. Geen zin om een tent op te bouwen? Huur dan een tent van ons! Inchecken, koffers in de hoek en je vakantie kan meteen beginnen!!

Duin en Strand huurtent

Geen zin om een tent op te bouwen, huur er dan één bij ons! De tent staat vast voor je klaar, je vakantie kan direct bij aankomst beginnen! Wij verhuren tenten voor maximaal 7 personen. De tent heeft een afmeting van 5 x 4 meter en bestaat uit 1 grote ruimte en is niet ingericht. Overige zaken, zoals bijvoorbeeld een luchtbed dien je zelf mee te nemen.

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN EEN HUURTENT?

KOELKAST

In de tent staat een koelkast met een inhoud van 130 liter klaar. Deze koelkast kan alleen koelen en heeft geen vriesvak. Koelelementen zijn in de supermarkt verkrijgbaar.

PICKNICKTAFEL

Tijdens je vakantie kan je gebruik maken van een 8-persoons houten picknicktafel. Je hoeft in principe dus geen eigen tafels en stoelen mee te nemen.

CONSUMPTIEMUNTEN

Elke campinggast ontvangt bij aankomst 15 consumptiemunten voor onze horeca. Deze munten zijn inclusief, maar staan apart op de bevestiging/factuur vermeldt. Meer voordeel?

HOUTEN VLONDER

De bodem van de tent bestaat uit een houten vlonder. Deze vlonder is 20 m2 groot. Je slaapt dus niet op de grond.

STROOMPUNT

Elke huurtent heeft een stroomhaspel met 4 aansluitingen. Je kunt apparaten aansluiten tot 880 watt en is dus niet geschikt voor bijvoorbeeld een waterkoker, stijltang of friteuse.

SCHOONMAAKSPULLEN

Om de huurtent en de omgeving opgeruimd en schoon te houden, ligt er een hark, stoffer en blik in de tent.

ZELF MEENEMEN!

Toch moet je zelf nog wat meenemen! Denk aan een luchtbed/stretcher, kookspullen en verlichting voor in de tent. De paklijst checken? Klik hier.

Check de beschikbaarheid
Duin Strand camping tenten 2022 7276

DUIN EN STRAND EIGEN PLAATS

Het is mogelijk om een plek te huren voor je eigen tent, vouwwagen, camper of caravan. Deze dien je bij aankomst, eventueel met hulp van de personen die je weg hebben gebracht, zelf op te bouwen.

Elke plaats beschikt over een stroompunt (haspel zelf meenemen) voor je koelkast, muziek en telefoonoplader. Het is niet toegestaan grote legertenten mee te nemen. Je kunt met maximaal 1 grote tent (max. 20 m2) en 1 kleine tent (max. 5 m2) op 1 plaats. Heb je meerdere tenten, zal je meerdere plaatsen moeten reserveren! Iedere campinggast ontvangt bij aankomst 15 consumptiemunten per persoon.

Check beschikbaarheid
Ds 2012 wk28 302