Duin en Strand | Jongerencamping vlakbij Renesse

RENESSE WACHT OP JOU!

Samen met vrienden veilig op een zon, zee, strand en feestvakantie in Nederland? Op zoek naar dé plek waar jíj naar toe mag van pa en ma?!

Dan is Duin en Strand zeker iets voor jou! Duin en Strand is dé jongeren bestemming van Nederland, ligt vlakbij party bestemming Renesse (3 km) en dichtbij het strand (300 meter) in de mooie provincie Zeeland!!

Inmiddels hebben al 3.800 jongeren (stand 5-2023) geboekt 🎉. Zijn jullie daar ook bij?!

Renesse '23

Een bijna all-in vakantie!

RENESSE 2023 VAKANTIES

Een week lang feest? Of toch een aantal dagen op vakantie naar de leukste partycamping van Nederland? Dan hebben wij enkele opties voor jouw en je vrienden 🎉! Reserveren is nu mogelijk voor de zomerperiode van 2023!

1. EXAMPARTY - WEG MET DIE STRESS!

Vier het einde van de examens op de beste manier: VAKANTIE! De grootste examenparty van Nederlands is van woensdag 31 mei tot zaterdag 3 juni 2023 vanaf € 75,- per persoon.

2. SPRING BREAK - DE START VAN DE ZOMER!

De zomer is in aantocht en hoe vier je dat? Met VAKANTIE! Boek nu je verblijf van maandag 3 tot donderdag 6 juli 2023 vanaf € 75,- per persoon.

3. LAST MINUTE - KORT VERBLIJF

Vind je een weekend echt te lang?! Boek dan korter ;)! Vanaf eind juli is het mogelijk om een kort verblijf te boeken. Een lang weekend, of een midweek, de keuze is aan jullie.

4. RENESSE 2023 - ALS NIETS MOET, KAN ALLES

Als niets moet, kan alles! Lekker een week zonder ouders op vakantie naar Duin en Strand, de grootste en leukste jongerencamping van Nederland vanaf € 135,- per week! De jongerencamping is geopend van vrijdag 7 juli tot vrijdag 25 augustus 2023.

#Gekke shit 2022

DIT IS JOUW (PARTY) VAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om tijdens de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je geboren te zijn voor 1 januari 2008 en maximaal 21 jaar te zijn.

Alcohol onder de 18 en Duin en Strand

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik en gebruik van drugs, waterpijp (shisha) en lachgas is niet toegestaan!! Ben je campinggast en geboren in 2006 of 2007? Dan ben je ook in onze discotheek welkom.

info voor de ouders
Duin Strand camping 1 1337

Boek je party pakket 🎉!

Nieuws gelezen?! De (horeca)prijzen rijzen de pan uit. Wees slim en boek met je vrienden het Party Pakket! Inclusief goedkope consumptiemunten, entrees voor de disco, een maaltijd in de snackbar en korting op activiteiten in de buurt. Het voordeel kan oplopen tot meer dan 120 euro p.p. 🤩

BNR Radio: Jouw biertje wordt nog duurder!

Betaalde tijdens carnaval je tussen € 3,- en € 3,50 voor een biertje? Nou, dat is geen uitzondering meer! Wees daarom slim, boek je Party Pakket en profiteer nog van de voordelige prijzen uit 2022 !!

Bekijk de pakketten
Duin Strand camping 1 1416