Duin en Strand | Discotheek de Schuur

LINE - UP 2024

Duin Strand 25 7 2023 Foam Fest 1754

Check onze line up!

Onze line up is zo goed als rond 😍! Natte Visstick, SLAM' HOUSUH IN DE PAUZUH, LA JUNE, SLEAZY STEREO & 'FERRY FOUTE FEESTJE' met BARRY FEST.

Whatsappimage2019 08 17at19 47 35

De Schuur - 7 dagen lang FEEST

Je vraagt je natuurlijk af welke vette feestjes deze zomer in de Schuur georganiseerd zullen worden?! Als campinggast ben je natuurlijk 7 dagen aanwezig, elke dag een ander feestje!

Helaas is het niet mogelijk om als buitenstaander te komen stappen in de Schuur. De Schuur is enkel toegankelijk voor campinggasten van de jongerencamping.

DUIN EN STRAND PARTY PAKKET

Geen zin meer je entree tickets om ter plaatste te kopen, of wil je deze goedkoop inslaan? Boek dan een Party Pakket bij je vakantie 🎉! Met Party Pakket Goud hoef je nergens meer naar te kijken, je bent overal bij 🤩.

Losse tickets zijn verkrijgbaar tussen € 10,- en € 15,- bij de receptie.

Bekijk het party pakket
Duin Strand 7 7 2023 9467

Concepten in de Schuur

Duin Strand 23 7 2023 6523

#GEKKESHIT!

Al verschillende jaren maakt #GEKKESHIT! herinneringen tijdens jouw vakantie! De leukste en hotste acts van dit moment maken jouw stapavonden in de Schuur onvergetelijk ❤️‍🔥. Hier wil je bij zijn!! Dit seizoen zijn hunk Vincent Visser en Natte Visstick afwisselend in de Schuur.

HOUSUH IN DE PAUZUH

SLAM! presents: Housuh in de Pauzuh!

Play music! Play live! SLAM! brengt de lekkerste beats naar onze discotheek! En SLAM! komt niet alleen, samen met Housuh in de Pauzuh starten zij het begin van jou vakantie! Afwisselend komen Elaine Thiele en SLAM! DJ Hielke Boersma jouw vakantie knallend inluiden.

Image00002

FERRY'S FOUTE FEESTJE

Nieuw! De knotsgekke avond van Duin en Strand! FERRY'S FOUTE FEESTJE! Dé foute avond die je niet snel meer zal vergeten. Het concept van BARRY FEST komt in 2024 naar Duin en Strand!

Natte visstick boeken

Elke woensdag! Natte Visstick

Natte Visstick komt ook in 2024 naar de Schuur! Komende zomer breekt Natte Visstick op woensdagavond #GEKKESHIT! helemaal af! Dus het maakt niet uit welke week je komt, hij is er altijd!

La june s800x800
Bestand 14

Vincent Visser

Deze zomer is Vincent Visser op zondag in Renesse! Zanger, acteur en content creator Vincent Visser (23 jaar) kreeg voornamelijk naamsbekendheid door zijn rol van Valentijn Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Afgelopen jaar bracht hij de single ‘Wat Is Er Gebeurd' feat. Jairzinho uit, die de Top 50 van Spotify behaalde en al op ruim 6 miljoen (!) streams staat.

Wie is Vincent Visser?
EZG

Fuifje Fissa Feestje

Party DJ W komt met zijn eigen show terug naar de Schuur. Gelukkig doet hij dit niet alleen, hij neemt een aantal vrienden mee!

Meer info

WALL OF FAME

Benieuwd welke artiesten er allemaal in de Schuur zijn geweest de afgelopen jaren? Check onze WALL OF FAME ❤️‍🔥.

WALL OF FAME
Duin En Strand augustus 13 2017094