Welkom va 2005 of eerder en max. 21 jr!

WELKOM ONDER DE 16 JAAR

Je bent met vrienden op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor jongeren in Nederland. Dan moet je in Renesse zijn! Samen een week lang doen waar je zelf zin in hebt, dat is een party vakantie op jongerencamping Duin en Strand. 

Om in de zomermaanden te kunnen kamperen bij ons, ben je geboren in 2005 of eerder. Mochten je ouders vragen hebben, geven wij daar natuurlijk antwoord op.

VRAGEN? APP ONS EVEN

Alcoholbeleid

MOGEN JULLIE DRINKEN OP JONGERENCAMPING DUIN EN STRAND? ANTWOORD IS JA!

Jullie kunnen rustig een biertje, wijntje of Jillzje drinken op de camping bij de tent. Sterke drank (vanaf 14,9 %), alle soorten drugs, lachgas en overmatig drankgebruik is niet toegestaan! De consequenties m.b.t. ons alcoholbeleid staan in onze campingregels beschreven.

Is het nog niet helemaal duidelijk? Klik dan op de link, of neem via de mail contact met ons op. We leggen het graag voor je uit! Voor overige vragen m.b.t. alcohol, check onze F.A.Q.

Voor de ouders

GAAT UW KIND VOOR HET EERST OP VAKANTIE? WAT INFO VOOR DE OUDERS.

Het kan behoorlijk spannend zijn, uw zoon of dochter voor het eerst op vakantie. Ongeveer 80% van onze jongeren gaan voor de eerste keer zonder pa en ma op vakantie. Dat brengt soms wat vragen met zich mee. Mocht u nog met vragen zitten, neem gerust contact met ons op. 

  • Dag en nacht is er toezicht op de camping. Overdag houden onze sfeerbegeleiders toezicht en 's avonds/'s nachts is ons eigen bewakingsteam aanwezig op de camping en discotheek.
  • De camping is ten alle tijden vrij toegankelijk voor onze campinggasten. Bezoek (16+) is welkom, maar dient zich bij aankomst te legitimeren. Hierdoor hebben we alle gegevens van de aanwezige gasten en blijft ongewenst bezoek buiten.
  • Eerste medische hulp is altijd aanwezig. Ons personeel is in bezit van de benodigde BHV- en EHBO-diploma's. Een ongelukje kan in een klein hoekje zitten, en wij zullen dan de eerstehulp verlenen. 
  • Onze campinggasten mogen alcohol (max. 14,9%) nuttigen bij de tent. Teveel en/of sterke drank is niet toegestaan, hier treden wij ook voor op! Mocht iemand zich niet gedragen, zal hij/zij de camping moeten verlaten.
  • Drugs en lachgas is niet toegestaan op onze camping! Bij het gebruik van of in het bezit hebben van drugs, zal hij/zij of de gehele groep de camping moeten verlaten. Wij zijn in bezit van drugstests en zullen deze zonodig ook gebruiken.
  • Op de receptie zijn kluisjes aanwezig. Deze zijn terplekke te reserveren. Laat uw zoon of dochter waardevolle spullen en legitimatiebewijs opbergen! Deze kluisjes zijn van 's morgens tot 's avonds laat toegankelijk.