#GEKKESHIT BIJ DUIN EN STRAND!

Duin en Strand Artiesten 2021

Een aantal namen zijn al bekend. Wat dacht je van Outsiders, Bram KrikkeFreddy MoreiraZanger Kafke &  Chris deLuxe?! 

En hier blijft het niet bij.... 

Je hebt nu de mogelijkheid alvast #GEKKESHIT EARLY BIRD tickets bij je reservering te bestellen, dit levert je al direct een korting van € 5,- op. Een #GEKKESHIT ticket (2x entree) kost € 15,- p.p. en kunnen alleen voor de gehele groep vooraf besteld worden. Op de camping kosten de tickets € 10,- per stuk.

Bram Krikke

Alleskunner Bram Krikke komt deze zomer Duin en Strand onveilig maken 😄! Bram Krikke timmert hard aan de weg met zijn hilarische video’s op Youtube en als radio-dj bij SLAM!. De man met de snor sleepte maar liefst twee prijzen in de wacht tijdens de uitreiking van de Gouden RadioRing en je kent hem natuurlijk van Potentie en Frikandel Speciaal.

Outsiders

Outsiders

De Haagse Outsiders reist de wereld rond met zijn hardstyle hits, hij heeft zijn eigen podium op Dance Valley en sinds kort is hij ook de eigenaar van een snackbar. “Ik dacht fuck it, koop gewoon een snackbar”.

Zijn remixes van Kali en Reünie gaan op dit moment erg hard en daarom mag hij niet ontbreken deze zomer!

SPRINGEN!

Zanger Kafke

Iedereen heeft het over Zanger Kafke! De feestsensatie uit Brabant mag daarom ook niet ontbreken op onze jongerencamping. Deze zomer zal hij de Schuur vakkundig afbreken samen met jullie 😄!

OMLAAG, OMLAAG, OMLAAG

FREDDY MOREIRA

Maak kennis met the one and only Freddy Moreira: een gezellige ladiesman die naast dikke beats en explosieve performance bekend staat om zijn veelbeluisterde mixtapes

De formule waarmee hij -inmiddels wereldwijd- op geheel eigen wijze de dames doet smelten wordt gekenmerkt door zijn vlotte mix van eclectische House, Caribbean en Urban sounds. Partypeople get ready.. for FREDDY MOREIRA!