Duin en Strand Artiesten 2019

Deze zomer van 2019 was #GEKKESH!T in de Schuur. Geweldige feestjes met bekende artiesten. Wat dacht je van StukTV, Snollebollekes, Freddy Moreira, Dave Roelvink, Marco Kraats, Nils van Zandt, Dr. Rude, Zanger Kafke en Dansado & de Feestneger?!

Benieuwd hoe zo'n #GEKKESHIT eruit ziet? Op onze videotheek pagina staan alle Aftermovies 2018 en 2019.  Alle recaps zijn deze zomer geschoten door 🎥 Jelmer Kivits.

Line-Up deels bekend

Duin en Strand Line-Up 2020

Benieuwd naar de line-up van je zomervakantie? De eerste namen zijn bekend! Freddy Moreira, Bram Krikke, Stefan & Sean en Zanger Kafke zijn er sowieso bij. Meer weten? Check dan snel hieronder onze artiesten voor 2020!

Bram Krikke

Alleskunner Bram Krikke komt deze zomer Duin en Strand onveilig maken 😄! Bram Krikke timmert hard aan de weg met zijn hilarische video’s op Youtube en als radio-dj bij SLAM!. De man met de snor sleepte maar liefst twee prijzen in de wacht tijdens de uitreiking van de Gouden RadioRing en je kent hem natuurlijk van Potentie en Frikandel Speciaal.

Outsiders

Outsiders

De Haagse Outsiders reist de wereld rond met zijn hardstyle hits, hij heeft zijn eigen podium op Dance Valley en sinds kort is hij ook de eigenaar van een snackbar. “Ik dacht fuck it, koop gewoon een snackbar”.

Zijn remixes van Kali en Reünie gaan op dit moment erg hard en daarom mag hij niet ontbreken deze zomer!

SPRINGEN!

Zanger Kafke

Iedereen heeft het over Zanger Kafke! De feestsensatie uit Brabant mag daarom ook niet ontbreken op onze jongerencamping. Deze zomer zal hij de Schuur vakkundig afbreken samen met jullie 😄!

OMLAAG, OMLAAG, OMLAAG

FREDDY MOREIRA

Maak kennis met the one and only Freddy Moreira: een gezellige ladiesman die naast dikke beats en explosieve performance bekend staat om zijn veelbeluisterde mixtapes

De formule waarmee hij -inmiddels wereldwijd- op geheel eigen wijze de dames doet smelten wordt gekenmerkt door zijn vlotte mix van eclectische House, Caribbean en Urban sounds. Partypeople get ready.. for FREDDY MOREIRA!

MARCO KRAATS (ELKE MAANDAG)

Feestzanger van dit moment! Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere locatie!
Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.

Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die Marco standaard bij ieder optreden weggeeft!

Dansado & de Feestneger

De beats van Dansado en de vocale onzinsteuning van de Feestneger sluiten geruisloos op elkaar aan en garanderen 100% FEEST🎉!

Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakketakke boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit. Een act die je niet wilt missen!! Luister nu de Hockeyloverz mixtape op Soundcloud.

ONZE TOPPERS VOOR 2019

RESIDENT DJ'S

Naast alle artiesten, breken onze resident DJ's uit alle uithoeken van Nederland de tent echt pas af. Onze toppers zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wilt! Dit zijn onze resident DJ's voor zomer van 2019.

Instagram #duinenstrand