Duin en Strand Artiesten 2018

Deze zomer van 2018 was #GEKKESH!T in de Schuur. Geweldige feestjes met bekende artiesten. Wat dacht je van JeBroer, Mr. PolskaStukTVSnollebollekes, #OJKB, Marco Kraats, Nils van Zandt, Feestnation, Giocatori, Dr. Rude, Team Rush Hour en Dansado & de Feestneger?!

Benieuwd hoe zo'n #GEKKESHIT eruit ziet? Op onze videotheek pagina staan alle Aftermovies van 2018.  Alle recaps zijn deze zomer geschoten door 🎥 Jelmer Kivits.

Line-Up bekend

Duin en Strand Line-Up 2019

Benieuwd naar de line-up van je zomervakantie? De eerste namen zijn bekend! Snollebollekes, STUK TV, Freddy Moreira, Dave Roelvink, SJAAK, Rapper Sjors en Zanger Kafke zijn er sowieso bij. Meer weten? Check dan snel hieronder onze artiesten voor 2019!

Snollebollekes Nondeju

De populairste feestact van Nederland komt wederom naar Jongerencamping Duin en Strand! Snollebollekes is een combinatie van moderne sound met hoempapa! 2x een volle Gelredome, dadelijk 3x bij de Toppers en zijn trots dat hij deze zomer weer bij ons is!

Vrouwkes, heel de Schuur van links naar rechts... Geen probleem, die tent gaat plat!

SPRINGEN!

Zanger Kafke

Iedereen heeft het over Zanger Kafke! De feestsensatie uit Brabant mag daarom ook niet ontbreken op onze jongerencamping. Deze zomer zal hij 2x de Schuur vakkundig afbreken samen met jullie 😄!

OMLAAG, OMLAAG, OMLAAG

FREDDY MOREIRA

Maak kennis met the one and only Freddy Moreira: een gezellige ladiesman die naast dikke beats en explosieve performance bekend staat om zijn veelbeluisterde mixtapes

De formule waarmee hij -inmiddels wereldwijd- op geheel eigen wijze de dames doet smelten wordt gekenmerkt door zijn vlotte mix van eclectische House, Caribbean en Urban sounds. Partypeople get ready.. for FREDDY MOREIRA!

WIJ GAAN STUK VOOR JOU

STUKTV!

Sinds 2015 timmert STUK hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 1,6 miljoen abonnees, hebben ze ook in het festivalcircuit naam gemaakt.

Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte. Beluister op Soundcloud de laatste STUK mixtape.

For the ladies!

Dave Roelvink

De man die menig vrouwenhoofd op hol laat slaan, Dave Roelvink staat deze zomer voor de eerste maal op Duin en Strand in Renesse. Met zijn lekkere bubbling, moombahton en eclectric set zal hij de Schuur flink laten schudden deze zomer!

Wie kent hem niet?

Rapper Sjors

Van droom naar realiteit. Door zijn optreden in Man bijt hond eerder dit jaar werd Rapper Sjors in één klap beroemd door heel Nederland. Op social media was hij gesprek van de dag. Rapper Sjors legde deze weg met zevenmijlslaarzen af en wist vanuit Zuid-Limburg de harten van heel Nederland te stelen.

Deze zomer staat hij ook bij ons in Renesse voor een set en meet and greet!

Facebook hit!

DJ Jantje

DJ Jantje is verkozen tot populairste opkomende party DJ van Nederland! Als Feest DJ houd je natuurlijk van veel muziekstijlen, echter heeft Jan maar een echte passie.. BEUKEN, MAXIMAAL GAS GEVEN en RAMMELEN: HARDSTYLE!

Op een doodnormale donderdag besloot Jan eens LIVE te gaan op Facebook. Gewoon puur voor de lol en verder met geen enkele intentie. Echter liep dit, weten we nu, helemaal anders. Zijn volgers vonden het zo leuk, dat zijn LIVE video’s massaal werden gedeeld en geliked. Van 50 LIVE kijkers groeide het al snel naar 500 kijkers, 1000 kijkers tot zelfs 2500 LIVE kijkers.  

Sjaak

Afgelopen jaar had Sjaak 1 van de zomerknallers te pakken, Stap voor Stap samen met Kav Verhouser! Je kent hem ook zeker van Krokobil, Lam & Gelukking, Oh...het Weekend en ga maar door. 

Dat wordt dus uit volle borst meezingen!!

Dansado & de Feestneger

De beats van Dansado en de vocale onzinsteuning van de Feestneger sluiten geruisloos op elkaar aan en garanderen 100% FEEST🎉!

Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakketakke boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit. Een act die je niet wilt missen!! Luister nu de Hockeyloverz mixtape op Soundcloud.

MARCO KRAATS

Feestzanger van dit moment! Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere locatie!
Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.

Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die Marco standaard bij ieder optreden weggeeft!

CAPITAL CANDY

Een dikke Urban set met suikerspinnen! Zoet, zuur en alles daar tussen in. De fijnproever likt zijn of haar vingers af tijdens 60 minuten Capital Candy tijdens onze wekelijke #FLIRT night.

Inmiddels zijn er meerdere platen met gerenommeerde namen uit de scene afgerond, die nog voor de zomer uit zullen komen!

ONZE TOPPERS VOOR 2019

RESIDENT DJ'S

Naast alle artiesten, breken onze resident DJ's uit alle uithoeken van Nederland de tent echt pas af. Onze toppers zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wilt! Dit zijn onze resident DJ's voor zomer van 2019.

Instagram #duinenstrand