Duin en Strand Artiesten 2018

Deze zomer van 2018 was #GEKKESH!T in de Schuur. Geweldige feestjes met bekende artiesten. Wat dacht je van JeBroer, Mr. PolskaStukTVSnollebollekes, #OJKB, Marco Kraats, Nils van Zandt, Feestnation, Giocatori, Dr. Rude, Team Rush Hour en Dansado & de Feestneger?!

Benieuwd hoe zo'n #GEKKESHIT eruit ziet? Op onze videotheek pagina staan alle Aftermovies van 2018.  Alle recaps zijn deze zomer geschoten door πŸŽ₯ Jelmer Kivits.

Line-Up bekend

Line-Up 2019

Benieuwd naar de line-up van je zomervakantie? De eerste namen zijn bekend! Snollebollekes, STUK TV en Zanger Kafke zijn er sowieso bij. Meer weten? Per week worden er nieuwe artiesten via Instagram bekend gemaakt

MOMENTEEL ZIJN WE DRUK BEZIG MET 2019! HOU DAAROM ONZE SOCIALS GOED IN DE GATEN!

Snollebollekes Nondeju

De populairste feestact van Nederland komt wederom naar Jongerencamping Duin en Strand! Snollebollekes is een combinatie van moderne sound met hoempapa!

Vrouwkes, heel de Schuur van links naar rechts... Geen probleem, die tent gaat plat!

Zanger Kafke

SPRINGEN!

Iedereen heeft het over Zanger Kafke! De feestsensatie uit Brabant mag daarom ook niet ontbreken op onze jongerencamping. Deze zomer zal hij 2x de Schuur vakkundig afbreken samen met jullie πŸ˜„!

DIT IS EEN MARATHON

JEBROER

Het feest van 2017 doen we dunnetjes over met Jebroer πŸŽ‰! Wie kent hem niet? Deze man heeft geen introductie meer nodig. Wij vinden het te gek dat hij deze zomer weer in de Schuur is. Gaan met die BANAAN πŸŒ!

WIJ GAAN STUK VOOR JOU

STUKTV!

Sinds 2015 timmert STUK hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 1,6 miljoen abonnees, hebben ze ook in het festivalcircuit naam gemaakt.

Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte. Beluister op Soundcloud de laatste STUK mixtape.

Dansado & de Feestneger

De beats van Dansado en de vocale onzinsteuning van de Feestneger sluiten geruisloos op elkaar aan en garanderen 100% FEESTπŸŽ‰!

Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakketakke boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit. Een act die je niet wilt missen!! Luister nu de Hockeyloverz mixtape op Soundcloud.

Brabantse Gabbers

Dr. Rude

Dr. Rude slaagt erin om elk feest te rocken. Intents Festival, Defqon1, Mysteryland, Pussy Lounge... Dr. Rude is overal en deze zomer in Renesse πŸ˜ƒ.

Benieuwd? Check z'n Intents 2017 liveset op Soundcloud.

Party award winner!

Een heel uur lang non-stop feesthits door twee Party Award 2017 winning super energieke vakidioten. Stil staan is er niet bij wanneer Ouwe Jongens Krentebrood op het podium staat.

Van Links naar Rechts, Zakken Zakken Zakken en Springen Springen Springen, met gierende banden grijpen ze je bij je lurven. Kortom: #OJKB is een gekkenhuis! Luister nu de #OJKB Summermix op Mixcloud.

Giocatori

In 2017 de drukste avond in de Schuur! En Giocatori brak hem af. De interactie met publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt GIOCATORI tot een energieke formatie die live nooit teleurstelt.

De heren werken samen met niemand minder dan Lil' Kleine, Ronnie Flex en Boef. Benieuwd naar een leipe mixtape? Luister via Soundcloud.

Team Rush Hour

Met een unieke mix van Moombahton, Trap, House en Urban wisten deze heren zich op vele line-ups in o.a. Argentinië, Zweden, Oostenrijk, Spanje, Duitsland, Indonesië en natuurlijk Nederland te werpen. 

Hou deze mannen in de gaten, want het is Rush Hour on the dancefloor! De nieuwste mixtape van Team Rush Hour, luister je op Soundcloud.

MARCO KRAATS

Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere locatie!
Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.

Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die Marco standaard bij ieder optreden weggeeft!

Harde Rammers

Daar waar de feest DJ stopt gaat de nieuwe feestcore formatie Harde Rammers pas van start ! Meezingen en stampen op een energieke show vol met de lekkerste Freestyle 

De nieuwste mixtape van Harde Rammers, luister je op Soundcloud.

CAPITAL CANDY

Een dikke Urban set met suikerspinnen! Zoet, zuur en alles daar tussen in. De fijnproever likt zijn of haar vingers af tijdens 60 minuten Capital Candy.

Inmiddels zijn er meerdere platen met gerenommeerde namen uit de scene afgerond, die nog voor de zomer uit zullen komen!

ONZE TOPPERS VOOR 2018

RESIDENT DJ'S

Naast alle artiesten, breken onze resident DJ's uit alle uithoeken van Nederland de tent echt pas af. Onze toppers zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wilt! Dit zijn onze resident DJ's voor zomer van 2018.

Instagram #duinenstrand