Duin en Strand | Jongerencamping vlakbij Renesse

BOEK EN MAAK KANS OP EEN FANTASTISCH FLÜGEL PAKKET!

Jawel, een Flügel pakket 😍

Jazeker, je kan je zomervakantie naar Duin en Strand weer boeken. Om dit te vieren, heeft onze vrienden van Flügel een te gekke actie bedacht. En meedoen is simpel 👍! 

Boek voor 1 maart 2024 een jongerenvakantie naar Duin en Strand en maak kans met je vrienden op een te gekke Flügel prijs t.w.v. minimaal € 400,-.

Een Flügelkoffer vol goodies, zwembroeken, Duin en Strand shirt, extra munten en als klap op de vuurpijl... Een JBL Speaker & FATBOY tafellamp. Te gek toch?!

Maak kans op ons te gekke Flügel pakket. Door voor 1 maart een vakantie te boeken, maak je automatisch kans op deze vette prijs t.w.v. € 400,-. Het Flügel pakket bestaat uit:

Flügel koffer vol met goodies

Je krijgt 1 Flügel handbagage koffer gevuld met vele goodies, waaronder slippers, zwembroeken, een Flügel strandlaken en strandstoel.

1 Gouden Flügelmunt

t.w.v. € 120,-

Deze munt is in te leveren in discotheek de Schuur. Je ontvangt dan een welkom pakket in de discotheek voor jou en je vrienden.

40 consumptiemunten

t.w.v. € 120,-

Met deze munten kan je drinken bestellen in de Schuur en Café de Vismijn.

Duin en Strand Flügelshirt

t.w.v. € 15,- p.st.

Je ontvangt samen met je vrienden een Duin en Strand Flügelshirt.

JBL Speaker & Fatboy Lamp

t.w.v. € 155,-

Als klap op de vuurpijl ontvang je een JBL Flip speaker en FATBOY oplaadbare tafellamp! Altijd licht en geluid in je tent!

Wij maken donderdag 7 maart de winnaars bekend via onze website en socials 🎉. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten. Om kans te maken op de Flügel prijs, dient minimaal 1 persoon uit je groep 18 jaar of ouder te zijn.

Flugel pakket 2023