DE SCHUUR IT IS!!

De mooiste feestjes, de bekenste artiesten en vele DJ's zijn gewoon op de camping!! De Schuur is in de zomervakantie iedere avond geopend.

#GEKKESHIT edities, vette lasershows, dikke thema-avonden en al onze acties zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wilt!

Café de Vismijn

EEN GEZELLIG CAFÉ VOOR EEN BIERTJE, COCKTAIL OF TOSTI

Vóór het café is een groot afgeschermd terras (voor de rokers). Om tijd te verdrijven kun je in het café poolen of gewoon lekker relaxen.

Gratis WIFI zorgt ervoor tijdens je vakantie met iedereen verbonden blijft en jij de DJ bent met onze digitale jukebox Bartune! Tevens zijn hier pinautomaten aanwezig.

Supermarkt Duin en Strand

VOOR BOODSCHAPPEN HOEF JE NIET VER

Daarbij zijn de prijzen voor bijvoorbeeld bier, frisdrank en warme broodjes niet duurder dan een normale supermarkt! Win-win situatie dus!

Naast een ruim assortiment verse producten beschikt de supermarkt ook over praktische producten. Haringen vergeten, partytent kapot of je luchtbed lek? Geen nood, wij hebben het op voorraad!

Snackbar Duin en Strand

SNACKBAR DUIN EN STRAND

Een snelle hap op loopafstand. Pizza's, frites, kapsalon en vele soorten snacks kunnen hier worden besteld. Geen zin om te koken?

Ook bezorgen wij de daphap aan de tent, ideaal toch?! Heb je tijdens het stappen in de Schuur zin in een vette hap, geen probleem. De snackbar is dagelijks tot 02:30u geopend! 

Receptie

Wij informeren je hier graag over de camping en de activiteiten in de omgeving. 

Ook voor post, toeristische informatie, EHBO en het huren van kluisjes kun je hier terecht.

Bij de receptie is het niet mogelijk geld te pinnen. Betaling per pin zijn uiteraard wel mogelijk.

Toiletgebouw

SANITAIRE VOORZIENINGEN

De over de camping verspreide toiletgebouwen zijn modern ingericht. Om te kunnen douchen heb je een douchemunt (€ 1,00) nodig.

Deze zijn te verkrijgen in een automaat (alleen contant) bij de receptie. De douches zijn dagelijks van 8:00u tot 23:00u geopend, de wastafels en toiletten zijn dag en nacht geopend. Tevens zijn er minder-valide toiletten, minder-valide douche, wasmachines en drogers aanwezig. Met 1 douchemuntje kun je ongeveer 4 minuten douchen. 

Muntjes voor de wasmachines zijn te koop bij de receptie en bedragen € 5,00 per munt (inclusief wastablet). Voor de droger heb je geen munt nodig. In de droger kun je € 0,50 werpen.