BOEK VOOR 1 FEB EN MAAK KANS OP ONS FLUGELPAKKET!

Yoehoe! Vanaf 1 november is het mogelijk om je vakantie naar jongerencamping Duin en Strand te boeken. Indien je vóór 1 februari je jongerenvakantie boekt, maak je automatisch kans op een te gekke prijs van FLÜGEL t.w.v. € 400,- voor jou en je vrienden ! Benieuwd naar de actie? klik snel op de Flügel eend!

NIEUW in 2023! Je ontvangt bij je reservering 15 consumptiemunten per persoon! Zo krijgen jullie een zak vol met munten bij aankomst, lekkere binnenkomer toch?! We hebben nog veel meer acties voor jullie, klik snel verder.

EIGEN TENT/CARAVAN PER WEEK 2023

Totaal per persoon:
2 Personen 218,28
3 Personen € 197,78
4 Personen € 187,53
5 Personen  € 181,38
6 Personen  € 177,28
7 Personen  € 174,35
8 Personen (bijzettent verplicht, zelf meenemen!) € 178,72
9 Personen (bijzettent verplicht, zelf meenemen!) € 176,28
new: inclusief 15 consumptiemunten p.p.
exclusief borg en evt. extra's

EEN TENT HUREN PER WEEK 2023

Totaal per persoon:
2 Personen € 363,28
3 Personen € 294,45
4 Personen € 260,03
5 Personen € 239,38
6 Personen € 225,61
7 Personen  € 215,78
8 Personen (bijzettent verplicht, zelf meenemen!) € 214,97
9 Personen (bijzettent verplicht, zelf meenemen!) € 208,50
new: inclusief 15 consumptiemunten p.p.
exclusief borg en evt. extra's

OVERIGE KOSTEN

Borg plaats bij eigen kampeermiddel (per tent) € 150,00
Borg huurtent  € 300,00
Borg bijzettent  € 150,00
Bijzettent € 52,50
Bagagetent  € 41,00
Auto/aanhanger op de parkeerplaats  € 25,00
Aanhanger bij de tent € 41,00
Annuleringsrisico (per tent) € 22,50
Huur kluisje  € 20,00
Borg kluisje  € 10,00
Douchemunt (+/- 5 minuten) € 1,50
Wasserettemunt € 6,00
Consumptiemunt de Schuur/Vismijn € 3,00
Consumptiemunten ACTIE (10 stuks) € 25,00
Consumptiemunten MEGA ACTIE (100 stuks) € 225,00
Party Pakket Silver (per persoon) € 70,00
Party Pakker Goud (per persoon) € 100,00
WIFI GRATIS

MIJN OMGEVING

NIEUW: DUIN EN STRAND MIJN OMGEVING

Vanaf 1 november is het als hoofdhuurder mogelijk een account aan te maken na je reservering. Het is alleen mogelijk een account aan te maken met het mailadres van de hoofdhuurder wat bij ons bekend is. 

Wat zijn de voordelen van onze 'Mijn Omgeving'?

  • Je kunt al je gegevens inzien van je reservering.
  • Je kunt zelfstandig gegevens wijzigen, personen wisselen en eventueel bijboeken.
  • Je kunt jouw rekeningen inzien en gemakkelijk via IDEAL betalen.
  • Eventueel Party Pakketten en extra consumptiemunten bijboeken tot 2 maanden voor aankomst.

HOE BETAAL JE?

Je hoeft na het reserveren niet direct te betalen! Wij controleren eerst de reservering op eventuele fouten en geboortedata en zullen de reservering dan per mail bevestigen incl. factuur. 

De betaling bestaat uit 2 termijnen zoals vermeld op de factuur. De hoofdhuurder zal de betaling onderling met zijn of haar vrienden moeten regelen.

  • De eerste termijn dient uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur in ons bezit te zijn.
  • De 2e termijn moet uiterlijk 8 weken voor aankomstdatum op onze rekening zijn bijgeschreven.

Bij reserveringen korter dan 8 weken voor aankomst dient het totale verschuldigde bedrag in één keer te worden voldaan. Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn is ontvangen behoudt Camping Duin en Strand zich het recht voor de reservering te annuleren zonder restitutie.

Wij werken niet met automatische incasso. Zodra de hoofdhuurder de bevestiging/ factuur heeft ontvangen dient hij of zij het bedrag per bank naar ons over te maken. Tevens ontvangt de hoofdhuurder automatisch een reminder, waar hij/zij ook gemakkelijk het bedrag via IDEAL over kan maken. Nog makkelijker dus!!

Na ontvangst van de betaling sturen wij géén betalingsbevestigen. Dit kan je als hoofdhuurder vrij eenvoudig checken in onze 'mijn omgeving'.  

ANNULERINGSRISICO

Het annuleringsrisico is uitsluitend van toepassing indien de gehele reservering voor een of meerdere kampeerders geannuleerd wordt en de aankomstdatum nog niet aangevangen is. Vanaf de aankomstdatum vervalt de mogelijkheid om gebruik te maken van het annuleringsrisico. U kunt na aankomst een claim indienen bij een eventueel door u afgesloten reisverzekering.

De huurder is verplicht de annulering en de reden van de annulering binnen 3 dagen na gebeurtenis aan de camping door te geven en binnen 7 dagen aan de camping schriftelijk te bevestigen met de reden van annulering onder overlegging van de originele bewijsstukken. De deelnemers zijn verplicht medewerking te verlenen en naar waarheid gegevens te verschaffen m.b.t. het onderzoek naar de reden van annulering. Wordt er door één persoon van de groep geannuleerd dan wordt ook maar voor die ene persoon uitgekeerd en niet voor de hele groep.

Het annuleringsrisico treedt in werking in geval van ernstige ziekte, ernstig ongeval of overlijden van uzelf of van de familie in de eerste graad.  Annuleringen door epidemieën waaronder o.a. Covid-19 zijn uitgesloten. In alle andere, niet genoemde gevallen is het annuleringsrisico niet van toepassing en wordt er niets gerestitueerd. Indien een reservering wordt geannuleerd volgens een bovengenoemde geldige reden en er is niet deelgenomen aan het annuleringsrisico, dan wordt het tot dan toe betaalde bedrag NIET gerestitueerd. Wij adviseren u dringend deel te nemen aan het annuleringsrisico. Afsluiten kan alleen tegelijk met de boeking van de reservering.

RECRON VOORWAARDEN

Camping Duin en Strand is aangesloten bij HISWA-RECRON. Hierdoor gelden op onze familie-, jongerencamping en Camperplaats Brouwersdam de algemene HISWA-RECRON voorwaarden. De voorwaarden kunt u hier downloaden. Lees deze goed door.