RENESSE'22

BOEK 1 VD LAATSTE PLAATSEN!

Renesse wacht op jou!

Samen met vrienden veilig op een zon, zee, strand een feestvakantie in Nederland? Dat doe je in 2022 op jongerencamping Duin en Strand! De camping is het grootste en gezelligste feestdorp van Nederland, coronaproof met veel ruimte, ligt vlakbij party bestemming Renesse (3 km) en dichtbij het strand (300 meter) in Zeeland!!

De commercial van SLAM! gehoord? Boek nog 1 van de laatste plaatsen op de camping de komende weken. Feest mee met o.a. SLAM on Tour, PANJA & #GEKKESHIT!

 

RENESSE 2022 VAKANTIES

Een week lang feest? Of toch een aantal dagen op vakantie naar de leukste partycamping van Nederland? Dan hebben wij enkele opties voor jouw en je vrienden 🎉!

1. SPRING BREAK - DE START VAN DE ZOMER!

Vier het begin van de zomer op de beste manier die er is: VAKANTIE! Boek nu je verblijf van maandag 4 tot donderdag 7 juli 2022 vanaf € 47,- per persoon

2. RENESSE 2022 - ALS NIETS MOET, KAN ALLES

Als niets moet, kan alles! Lekker een week zonder ouders op vakantie naar Duin en Strand, de grootste en leukste jongerencamping van Nederland vanaf € 125,- per week! De jongerencamping is geopend van vrijdag 8 juli tot vrijdag 26 augustus 2022.

3. RENESSE 2022 - MAAR DAN IETS KORTER

Je wilt toch een aantal dagen op vakantie in Nederland, maar een week is veel veel te lang? Boek dan een kort verblijf! In bepaalde periodes van de zomer is het mogelijk om een lang weekend of midweek bij ons te kamperen in een huurtent. Ideaal toch?!

DIT IS JOUW PARTYVAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om tijdens de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal geboren te zijn in 2006 en maximaal 21 jaar te zijn.

ALCOHOL ONDER DE 18 EN DUIN EN STRAND

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik en gebruik van drugs, waterpijp (shisha) en lachgas is niet toegestaan!! Ben je campinggast en geboren in 2005 of 2006? Dan ben je ook in onze discotheek welkom. Zie ons beleid voor alle info.