RENESSE'21

DA'S PAS #GEKKESHIT!

De leukste en grootste jongerencamping van Nederland

Samen met vrienden veilig op jongeren vakantie in Nederland? Dat doe je op jongerencamping Duin en Strand! De camping is het grootste en gezelligste feestdorp van Nederland, coronaproof met veel ruimte, ligt vlakbij party bestemming Renesse (3 km) en heel dichtbij aan het strand (300 meter) in Zeeland!! 7 dagen feest compleet uit je dak met o.a. Bram Krikke, Freddy Moreira, Zanger Kafke en Outsiders, want de grootste discotheek van Zeeland staat op de camping! Je kunt met max. 7 vrienden op 1 plaats kamperen deze zomer.

VANAF 1 NOVEMBER BOEK JIJ JE ZON, ZEE, STRAND EN FEESTVAKANTIE NAAR RENESSE! Heb je vragen? Kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen 👍

 

RENESSE 2021 VAKANTIES

Een week lang feest? Of toch een aantal dagen op vakantie naar de leukste partycamping van Nederland? Dan hebben wij enkele opties voor jouw en je vrienden 🎉! Reserveren kan vanaf 1 november!

1. RENESSE 2021 - ALS NIET MOET, KAN ALLES

Als niets moet, kan alles! Lekker een week zonder ouders op vakantie naar Duin en Strand, de grootste en leukste jongerencamping van Nederland vanaf € 122,- per week! Onze jongerencamping is geopend in de maanden  juli en augustus 2021.

2. SPRING BREAK EXAMENFEEST

Vier het eind van je examens op de beste manier die er is: VAKANTIE ! Een aantal dagen voor de uitslag ga je los met andere examenkandidaten en #GEKKESHIT! op jongerencamping Duin en Strand in Renesse.

3. 18+ VRIENDENWEEKEND

Of je nu met je voetbalteam, of de carnavalsvereniging, de korfbaldames of mannen van de zuipkeet, je studentenvereniging of het hockeyteam wilt komen, het maakt niet uit iedereen is welkom (18+)! Naast jullie zullen ook vele reüniegroepen aanwezig zijn, die in het verleden de jongerenvakantie bij ons doorgebracht hebben.

DIT IS JOUW PARTYVAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om met Spring Break en in de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal geboren te zijn in 2005 en maximaal 21 jaar te zijn.

ALCOHOL ONDER DE 18 EN DUIN EN STRAND

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik en gebruik van drugs en lachgas is niet toegestaan!! Als 15- of 16-jarige ben je ook in onze discotheek welkom. Zie ons beleid voor alle info.