De leukste jongerencamping van Nederland

Samen met vrienden op jongeren vakantie in Nederland? Dat doe je op jongerencamping Duin en Strand! De camping ligt vlakbij party bestemming Renesse en is op loopafstand van het strand in Zeeland.

Overdag lekker chillen bij de tent of op het strand en ´s avonds compleet uit je dak met de dikste feesten, bekendste artiesten zoals JeBroer, Mr. PolskaStukTV, Snollebollekes en grootste DJ's in onze eigen discotheek de Schuur, de grootste van Zeeland!

IS EEN WEEK ECHT TE LANG? BOEK DAN EEN LANG WEEKEND OF MIDWEEK! JE KUNT VANAF DE PERIODE 20 JULI EEN HUURTENT HUREN VANAF MINIMAAL 3 NACHTEN. 

 

MET VRIENDEN OP VAKANTIE NAAR RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om in de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal 15,5 (geboren in 2002) en maximaal 21 jaar te zijn. Buiten de zomermaanden hebben wij géén leeftijdseisen!

ALCOHOL ONDER DE 18 EN DUIN EN STRAND

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik is niet toegestaan!! Zie ons alcoholbeleid voor alle info.

Instagram #duinenstrand