RENESSE '23

BOEK NU JE PLAATS!

Renesse wacht op jou!

Samen met vrienden veilig op een zon, zee, strand een feestvakantie in Nederland? Dat doe je in 2023 op jongerencamping Duin en Strand! Duin en Strand is de jongerenbestemming van Nederland, ligt vlakbij party bestemming Renesse (3 km) en dichtbij het strand (300 meter) in Zeeland!!

Wij zitten voor je klaar! Achter de schermen bereiden wij ons voor op het nieuwe seizoen, met o.a. een nieuwe site en vette Silver en Goud Pakketten met heul heul veul korting!

 

RENESSE 2023 VAKANTIES

Een week lang feest? Of toch een aantal dagen op vakantie naar de leukste partycamping van Nederland? Dan hebben wij enkele opties voor jouw en je vrienden 🎉! 

1. EXAMPARTY - WEG MET DIE STRESS!

Vier het einde van de examens op de beste manier: VAKANTIE! De grootste examenparty van Nederlands is van woensdag 31 mei tot zaterdag 3 juni 2023 vanaf € 75,- per persoon

2. SPRING BREAK - DE START VAN DE ZOMER!

De zomer is in aantocht en hoe vier je dat? Met VAKANTIE! Boek nu je verblijf van maandag 3 tot donderdag 6 juli 2023 vanaf € 75,- per persoon

3. RENESSE 2023 - ALS NIETS MOET, KAN ALLES

Als niets moet, kan alles! Lekker een week zonder ouders op vakantie naar Duin en Strand, de grootste en leukste jongerencamping van Nederland vanaf € 135,- per week! De jongerencamping is geopend van vrijdag 7 juli tot vrijdag 25 augustus 2023.

DIT IS JOUW (PARTY)VAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om tijdens de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal geboren te zijn in 2007 en maximaal 21 jaar te zijn.

ALCOHOL ONDER DE 18 EN DUIN EN STRAND

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik en gebruik van drugs, waterpijp (shisha) en lachgas is niet toegestaan!! Ben je campinggast en geboren in 2006 of 2007? Dan ben je ook in onze discotheek welkom. Zie ons beleid voor alle info.