RENESSE'20

DA'S PAS #GEKKESHIT!

Corona en vakantie

Hi vakantieganger! WIJ GAAN OPEN!

Deze week is duidelijk geworden dat wij de jongerencamping met maatregelen kunnen openen! Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om met je vrienden te kamperen! Vanuit de overheid zijn twee belangrijke maatregelen duidelijk geworden:

  • De 1,5e meter maatregel zal op alle uren van de dag en nacht op de camping van toepassing zijn bij campinggasten ouder dan 18 jaar.
  • Er kunnen daardoor maximaal 5 personen op één plaats kamperen. Dit houdt in dat de camping op maximaal 50% van de capaciteit gaat draaien.
  • Indien de 1,5 meter maatregel voor jongeren onder de 18 jaar verdwijnt, verblijf je nog steeds met maximaal 5 personen op 1 plaats en slaap je op 1,5 meter afstand van elkaar (geen uitzondering!).
  • De discotheek zal helaas gesloten moeten blijven! #GEKKESHIT gaat in een aangepaste vorm door!
  • Bezoek is deze zomer helaas niet toegestaan op de jongerencamping (geen uitzondering!).

Voor alle info en duidelijkheid, lees onze FAQ.

Groetjes, Camping Duin en Strand

De leukste en grootste jongerencamping van Nederland

Samen met vrienden op jongeren vakantie in Nederland? Dat doe je op jongerencamping Duin en Strand! De camping is het grootste en gezelligste feestdorp van Nederland en ligt ook nog vlakbij party bestemming Renesse (3 km) en op loopafstand van het strand (300 meter) in Zeeland!!

 

RENESSE 2020 VAKANTIES

Een week lang feest? Of toch een aantal dagen op vakantie naar de leukste partycamping van Nederland? Dan hebben wij enkele opties voor jouw en je vrienden ðŸŽ‰! 

1. RENESSE 2020 - ALS NIET MOET, KAN ALLES

Als niets moet, kan alles! Lekker een week zonder ouders op vakantie naar Duin en Strand, de grootste en leukste jongerencamping van Nederland vanaf € 116,- per week! Onze jongerencamping is geopend vanaf vrijdag 3 juli t/m vrijdag 21 augustus 2020.

2. RENESSE 2020 - KORT VERBLIJF

Vind je een week te lang? Pak dan gewoon een paar dagen! Indien wij nog plaatsen vrij hebben, ben je vanaf 4 nachten welkom. De tarieven vind je bij het online boeken

DIT IS JOUW PARTYVAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om met Spring Break en in de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal geboren te zijn in 2004 en maximaal 21 jaar te zijn.

ALCOHOL ONDER DE 18 EN DUIN EN STRAND

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik en gebruik van drugs en lachgas is niet toegestaan!! Zie ons beleid voor alle info.

Instagram #duinenstrand