De leukste jongerencamping van Nederland

Samen met vrienden op jongeren vakantie in Nederland? Dat doe je op jongerencamping Duin en Strand! De camping is 1 groot feestdorp en ligt ook nog vlakbij party bestemming Renesse (3 km) en op loopafstand van het strand (300 meter) in Zeeland.

Overdag lekker chillen bij de tent of op het strand en ´s avonds compleet uit je dak met de dikste feesten, bekendste artiesten. Zomer 2019 was met o.a. StukTV, Snollebollekes, Freddy Moreira, Dave Roelvink, Rapper Sjors  en grootste DJ's in onze eigen discotheek de Schuur, de grootste van Zeeland! 

VANAF 1 NOVEMBER IS HET MOGELIJK OM TE BOEKEN MET KORTING VOOR RENESSE 2020! HOU DE SITE EN SOCIALS DAAROM GOED IN DE GATEN!!

 

 

RENESSE 2020 VAKANTIES

Een week lang feest? Of toch een aantal dagen op vakantie naar de leukste partycamping van Nederland? Dan hebben wij enkele opties voor jouw en je vrienden ðŸŽ‰! 

1. HET GROOTSTE EXAMENFEEST VAN NEDERLAND 

Vier het eind van je examens op de beste manier die er is: 3 DAGEN VAKANTIE! Boek nu je Spring Break verblijf vanaf € 43,- per persoon. Spring Break is van woensdag 3 juni t/m zaterdag 6 juni 2020!! 

2. RENESSE WEEKENDER 18+, HET REUNIE/VRIENDENWEEKEND

De start van de zomer vier je samen met je vrienden op Duin en Strand! Het jaarlijks terugkerende Reünie- & Vriendenweekend is van 12 t/m 14 juni 2020. Boek nu je Weekender 18+ verblijf vanaf € 50,75 per persoon (inclusief 10 discotheekmunten).

3. RENESSE 2020 - ALS NIET MOET, KAN ALLES

Als niets moet, kan alles! Lekker een week zonder ouders op vakantie naar Duin en Strand, de grootste en leukste jongerencamping van Nederland vanaf € 116,- per week! Onze jongerencamping is geopend vanaf vrijdag 3 juli t/m vrijdag 21 augustus 2020.

DIT IS JOUW PARTYVAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om met Spring Break en in de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal geboren te zijn in 2004 en maximaal 21 jaar te zijn.

ALCOHOL ONDER DE 18 EN DUIN EN STRAND

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik en gebruik van drugs en lachgas is niet toegestaan!! Zie ons beleid voor alle info.

Instagram #duinenstrand