De leukste jongerencamping van Nederland

Samen met vrienden op jongeren vakantie in Nederland? Dat doe je op jongerencamping Duin en Strand! De camping ligt vlakbij party bestemming Renesse en is op loopafstand van het strand in Zeeland.

Overdag lekker chillen bij de tent of op het strand en ´s avonds compleet uit je dak met de dikste feesten, bekendste artiesten deze zomer met o.a. StukTV, Snollebollekes, Freddy Moreira, Dave Roelvink, Rapper Sjors  en grootste DJ's in onze eigen discotheek de Schuur, de grootste van Zeeland! 

EXTRA VOORDELIG KAMPEREN? RESERVEER EEN HUURTENT IN WEEK 7 (16 T/M 23 AUGUSTUS) EN KRIJG DE TENTHUUR CADEAU! DAT IS EEN KORTING VAN € 230,- OF € 265,-!

 

 

KORTE RENESSE VAKANTIES

Een week lang feest? Of toch een aantal dagen op vakantie naar de leukste partycamping van Nederland? Dan hebben wij enkele opties voor jouw en je vrienden ðŸŽ‰! 

1. HET GROOTSTE EXAMENFEEST VAN NEDERLAND 

Vier het eind van je examens op de beste manier die er is: VAKANTIE! Boek nu je Spring Break verblijf vanaf € 41,25 per persoon. Spring Break is van maandag 3 t/m donderdag 6 juni 2019.

2. RENESSE WEEKENDER 18+, HET VRIENDENWEEKEND

De start van de zomer vier je samen met je vrienden op Duin en Strand! Het jaarlijks terugkerende Vriendenweekend is van 21 t/m 23 juni 2019. Boek nu je Weekender 18+ verblijf vanaf € 27,50 per persoon.

3. LAST MINUTE RENESSE!

Heb je maar een aantal dagen vakantie? Of een weekendje weg? Boek nu samen met je vrienden een last minute zomervakantie!

DIT IS JOUW PARTYVAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om in de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal geboren te zijn in 2003 en maximaal 21 jaar te zijn.

ALCOHOL ONDER DE 18 EN DUIN EN STRAND

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik is niet toegestaan!! Zie ons alcoholbeleid voor alle info.

Instagram #duinenstrand