RENESSE'21

DA'S PAS #GEKKESHIT!

De leukste en grootste jongerencamping van Nederland (98% volgeboekt)

Samen met vrienden veilig op een zon, zee, strand een feestvakantie in Nederland? Dat doe je op jongerencamping Duin en Strand! De camping is het grootste en gezelligste feestdorp van Nederland, coronaproof met veel ruimte, ligt vlakbij party bestemming Renesse (3 km) en heel dichtbij aan het strand (300 meter) in Zeeland!! Door corona is onze discotheek helaas gesloten! Je kunt met max. 7 vrienden op 1 plaats kamperen deze zomer.

Heb je vragen? Ook m.b.t. Testen voor Toegang?  Kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen. 👍

 

RENESSE 2021 VAKANTIES

Een week lang feest? Of toch een aantal dagen op vakantie naar de leukste partycamping van Nederland? Dan hebben wij enkele opties voor jouw en je vrienden 🎉!

1. SPRING BREAK - DE START VAN DE ZOMER!

Vier het eind van je examens of schoolperiode op de beste manier die er is: VAKANTIE! Boek nu je verblijf van maandag 5 tot donderdag 8 juli vanaf € 45,- per persoon

2. RENESSE 2021 - ALS NIET MOET, KAN ALLES (=VOL)

Als niets moet, kan alles! Lekker een week zonder ouders op vakantie naar Duin en Strand, de grootste en leukste jongerencamping van Nederland vanaf € 122,- per week! De zomervakantie van 9 juli tot 27 augustus is volgeboekt! Enkel nog plaats tijdens Spring Break.

DIT IS JOUW PARTYVAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om tijdens de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal geboren te zijn in 2005 en maximaal 21 jaar te zijn.

ALCOHOL ONDER DE 18 EN DUIN EN STRAND

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik en gebruik van drugs en lachgas is niet toegestaan!! Ben je geboren in 2004 of 2005? Dan ben je ook in onze discotheek welkom. Zie ons beleid voor alle info.