De leukste jongerencamping van Nederland

NIEUW: SPRING BREAK RENESSE! HET GROOTSTE EXAMENFEEST VAN NEDERLAND 🎉! EVEN WEG MET DE STRESS VOORDAT JE UITSLAG KRIJGT. MAANDAG 3 T/M DONDERDAG 6 JUNI V.A. €41,25 P.P.

Samen met vrienden op jongeren vakantie in Nederland? Dat doe je op jongerencamping Duin en Strand! De camping ligt vlakbij party bestemming Renesse en is op loopafstand van het strand in Zeeland.

Overdag lekker chillen bij de tent of op het strand en ´s avonds compleet uit je dak met de dikste feesten, bekendste artiesten zoals afgelopen jaren met o.a. JeBroer, Lil Kleine, Mr. Polska, StukTV, Snollebollekes en grootste DJ's in onze eigen discotheek de Schuur, de grootste van Zeeland! DE EERSTE NAMEN ZIJN BEKEND!

EXTRA VOORDELIG KAMPEREN? RESERVEER EEN HUURTENT IN WEEK 7 (16 T/M 23 AUGUSTUS) EN KRIJG DE TENTHUUR CADEAU! DAT IS EEN KORTING VAN € 230,- OF € 265,-!

 

 

DIT IS JOUW PARTYVAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om in de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal geboren te zijn in 2003 en maximaal 21 jaar te zijn.

BENIEUWD HOE JOUW ZOMERVAKANTIE ERUIT KAN ZIEN? CHECK DAN SNEL ONZE AFTERMOVIES ðŸŽ‰!

ALCOHOL ONDER DE 18 EN DUIN EN STRAND

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik is niet toegestaan!! Zie ons alcoholbeleid voor alle info.

Instagram #duinenstrand