RENESSE'22

BINNENKORT TE BOEKEN!

De zomer is voorbij, scholen zijn weer begonnen

Samen met vrienden veilig op een zon, zee, strand een feestvakantie in Nederland? Dat doe je in 2022 op jongerencamping Duin en Strand! De camping is het grootste en gezelligste feestdorp van Nederland, coronaproof met veel ruimte, ligt vlakbij party bestemming Renesse (3 km) en heel dichtbij aan het strand (300 meter) in Zeeland!!

Je kunt met max. 9 vrienden op 1 plaats kamperen komende zomer.

 

RENESSE 2022 VAKANTIES

Een week lang feest? Of toch een aantal dagen op vakantie naar de leukste partycamping van Nederland? Dan hebben wij enkele opties voor jouw en je vrienden 🎉! Boeken voor 2022? Dat kan vanaf 1 november!

1. SPRING BREAK - EINDEXAMENPARTY!

Vier het eind van je examens of schoolperiode op de beste manier die er is: SAMEN MET VRIENDEN! Even weg van al die examenstress en weer optijd thuis voor de uitslag! Datum Spring Break volgt.

2. RENESSE FESTIVAL - 18+ VRIENDENWEEKEND 2022

Camping Duin en Strand organiseert van vrijdag 17 juni tot zondag 19 juni 2022 hét vriendenweekend van 2022! Een weekend vol herinneringen, gezelligheid, actief of juist relaxt en 's middags borrelen in de kroeg en 's avonds feest in de Schuur. Het arrangement begint vanaf € 52,50 (incl. 10 discotheekmunten) p.p. op basis van je eigen kampeermiddel.

3. PRE PARTY - DE START VAN DE ZOMER!

Vier het begin van de zomer op de beste manier die er is: VAKANTIE! Boek nu je verblijf van maandag 4 tot donderdag 7 juli 2022 vanaf € 47,- per persoon

4. RENESSE 2022 - ALS NIETS MOET, KAN ALLES

Als niets moet, kan alles! Lekker een week zonder ouders op vakantie naar Duin en Strand, de grootste en leukste jongerencamping van Nederland vanaf € 125,- per week! De jongerencamping is geopend van vrijdag 8 juli tot vrijdag 26 augustus 2022 augustus.

DIT IS JOUW PARTYVAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om tijdens de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal geboren te zijn in 2006 en maximaal 21 jaar te zijn.

ALCOHOL ONDER DE 18 EN DUIN EN STRAND

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik en gebruik van drugs en lachgas is niet toegestaan!! Ben je campinggast en geboren in 2005 of 2006? Dan ben je ook in onze discotheek welkom. Zie ons beleid voor alle info.