DE VETSTE DISCOTHEEK VAN RENESSE STAAT GEWOON OP DE CAMPING!!

De Schuur is in de zomermaanden iedere avond geopend. Onze bekende DJ’s en artiesten, vette lichtshows en coole thema-avonden zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wilt! Voor al onze campinggasten is de toegang voor de Schuur voor 5 avonden GRATIS.

Op vertoon van je campingbandje hoef je dan géén entree te betalen en dat bespaart! Twee avonden per week hanteren wij wel een entree, deze zijn #GEKKESHIT tickets bestel je direct bij het reserveren, of tijdens het inchecken op de camping. De tickets zijn in de voorverkoop goedkoper dan aan de deur.

Benieuwd hoe de feestjes in de leukste tent van Renesse eruit ziet? Bekijk dan snel de filmpjes in onze Videotheek.

De 1e namen zijn bekend!

De zomervakantie van 2019 komt steeds dichterbij. Sinds je 1 november weer kan boeken, zijn we druk voor jullie bezig met ons discoprogramma. 2017 en 2018 waren natuurlijk al te gek, maar de zomer van 2019 wordt echt #GEKKESHIT!

De eerste namen zijn bekend! Wat dacht je van Snollebollekes, STUK TV, & Zanger Kafke?! Benieuwd naar de complete line-up, per week worden er nieuwe namen op onze Instagram bekend gemaakt!

Uit de buurt? Discopas !

Woon je of vier je vakantie in de buurt?

Doordat we een maximale capaciteit hebben van 1.900 feestvierende jongeren, zijn gasten van buitenaf ook welkom. Kampeer je met vrienden in de buurt van discotheek de Schuur en je wilt een paar keer per week komen stappen? Dat is geen enkel probleem!

Speciaal voor die vrienden hebben wij de De Schuur Pas. Deze pas schaf je 1 maal aan voor € 7,- en je bent het hele seizoen welkom bij de vetste feesten. Bij géén legitimatie géén discopas! Je dient minimaal 16 jaar te zijn ! Naast de discopas zal je entree moeten betalen. De zaterdag- en woensdagavond #GEKKESHIT kost € 10,- en de overige dagen € 5,-.

Instagram #duinenstrand