DE VETSTE DISCOTHEEK VAN ZEELAND STAAT GEWOON OP DE CAMPING!!

De Schuur is in de zomermaanden iedere avond geopend. Onze bekende DJ’s en artiesten, vette lichtshows en coole thema-avonden zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wilt! Voor al onze campinggasten is de toegang voor de Schuur voor 4 avonden GRATIS.

Op vertoon van je campingbandje hoef je dan géén entree te betalen en dat bespaart! Drie avonden per week hanteren wij wel een entree. Entree betaal je op zaterdag-, zondag- en woensdagavond. Deze tickets zitten in de Party Pakketten en bestel je direct bij het reserveren, of tijdens je verblijf op de camping. De tickets zijn in het Party Pakket goedkoper dan aan de deur.

Benieuwd hoe de feestjes in de leukste tent van Renesse eruit ziet? Bekijk dan snel de filmpjes in onze Videotheek.

MOMENTEEL ZIJN WIJ DRUK BEZIG MET DE LINE UP VOOR 2023! HIERONDER ZIE JE DE LINE UP NOG VAN AFGELOPEN ZOMER.

VRIJDAG: FLUGELNAISE

Dé carnavalsparty van Renesse!

Begin of sluit je vakantie met dé carnavalsparty van Flugel! Hou nog een plekje in je koffer vrij, verkleed je en loop de polonaise van voor naar achter! Feest DJ Carlo zorgt voor een hele dikke Carnavalsparty in de zomer!

ZATERDAG: SLAM ON TOUR

Play music! Play live!

Play music! Play live! SLAM! brengt de lekkerste beats naar onze discotheek! En SLAM komt niet alleen, samen met Housuh in de Pauze en verschillende artiesten starten zij het begin van jou vakantie! Check de Insta's van onze artiesten voor meer info.

  • 9 juli:                 SLAM! & Wedamnz       

  • 16 juli:               SLAM! & Silque

  • 23 juli:               SLAM! & Dyna

  • 30 juli:               Housuh in de Pauzuh 

  • 6 augustus:       SLAM! & Kav Verhouzer

  • 13 augustus:     SLAM! & Mesto

  • 20 augustus:     Housuh in de Pauzuh

ZONDAG: #GEKKESHIT presents PANJA

PRESENT PANJA!

Na een keiharde editie in Ahoy Rotterdam, trekt dit festival naar Scharendijke.. Duin en Strand wel te verstaan! Na een heerlijke dag op het strand, weet je zeker dat je tot laat wakker blijft, want elke zondag zorgt Outsiders voor een piep in je oren, met zijn talloze mega hits! #GEKKESHIT haalt PANJA FESTVIVAL naar Renesse en jij mag hierbij natuurlijk niet ontbreken!

MAANDAG: CIRCUS FEST!

Circus Fest!

De knotsgekke maandagavond van Duin en Strand! Elke maandag Circus Fest in de Schuur! Een DJ, MC en zanger zorgen voor een knotsgekke avond die je niet snel meer zal vergeten.

DINSDAG: GO APRES SKI

GO APRESK SKI!

Dit bericht wordt nog verder aangevuld, maar Go Apres Ski komt naar Duin en Strand! 

WOENSDAG: #GEKKESHIT!

Feest in de Schuur!

Niet meer weg te denken uit de schuur en een basis voor jou #GEKKESHIT Vakantie!
Na Stuk Tv, Lil Kleine, Snollebollekes, Je Broer en vele anderen, hebben we dit jaar gekozen voor een echt tent/schuurfeest gevoel.. Niemand minder dan de mannen van Het Feestteam (4x) en de Gebroeders Ko (3x) komen langs, dus pak je telefoon.. vraag aan je schatje of je een foto mag maken van haar waterscooter en laat je six pack of bierfust zien als je met je shirt staat te zwaaien!
DIT WORDT GEKKESHIT😄!

DONDERDAG: SUNSATION

DAMN DIRTY

Urban & House in de Schuur! De laatste avond van de Schuur sluitend schurend en dansend af! Niemand minder dan Nils van Zandt & DJ Timmazz zorgen voor een hele hete avond 🔥!

Deze man heeft bijna 80k volgers op Insta, draait overal in Europa op de grootste festvals en dikste podia's! En dat sluit hij ook nog elke donderdagavond jouw vakantie af. 

Luister de DAMN DIRTY 2022 mixtape hier!

Kom je uit de buurt?

HELAAS IS HET DEZE ZOMER NIET MOGELIJK OM EEN DISCOPAS AAN TE SCHAFFEN. ALLEEN CAMPINGGASTEN VAN JONGERENCAMPING DUIN EN STRAND ZIJN DE ZOMER VAN 2022 WELKOM.

Mocht je toch met vrienden van buiten de camping samen willen stappen, kan je in Renesse terecht. Feestcafé de Zoom, Discotheek Pinky's en Bar de Stulp zijn in de zomermaanden dagelijks geopend.