DE VETSTE DISCOTHEEK VAN RENESSE STAAT GEWOON OP DE CAMPING!!

UPDATE 5-5-2022: De discotheek gaat open! Het discotheek programma is bijna rond! Updates zullen hier te lezen zijn!

De Schuur is in de zomermaanden iedere avond geopend. Onze bekende DJ’s en artiesten, vette lichtshows en coole thema-avonden zorgen ervoor dat je nooit meer naar huis wilt! Voor al onze campinggasten is de toegang voor de Schuur voor 4 avonden GRATIS.

Op vertoon van je campingbandje hoef je dan géén entree te betalen en dat bespaart! Drie avonden per week hanteren wij wel een entree. Entree betaal je op zaterdagavond, en tijdens #GEKKESHIT. #GEKKESHIT tickets bestel je direct bij het reserveren, of tijdens je verblijf op de camping. De tickets zijn in de voorverkoop goedkoper dan aan de deur.

Benieuwd hoe de feestjes in de leukste tent van Renesse eruit ziet? Bekijk dan snel de filmpjes in onze Videotheek.

DE PLANNING IS BIJNA ROND!

Nog een aantal weken en dan staat de zomer voor de deur! Zijn jullie er al klaar voor? Onze programmering is bijna rond! Samen met SLAM! ON TOUR, Housuh in de Pausuh!, Panja Festival, Go Apres Ski en #GEKKESHIT gaan we er een te gekke zomer van maken! 

De gehele discoprogrammering is half mei hier te lezen.

Kom je uit de buurt?

HELAAS IS HET DEZE ZOMER NIET MOGELIJK OM EEN DISCOPAS AAN TE SCHAFFEN. ALLEEN CAMPINGGASTEN VAN JONGERENCAMPING DUIN EN STRAND ZIJN DE ZOMER VAN 2022 WELKOM.

Na 2 jaar dicht te zijn geweest en wij de veiligheid van onze campinggasten willen waarborgen, is het niet mogelijk om als campinggast van onze familiecamping of als bezoeker van buitenaf te komen stappen in onze discotheek. Wij proberen met deze regel, in samenspraak met de gemeente en politie, corona ook zoveel als mogelijk uit te sluiten deze zomer.

Mocht je toch met vrienden van buiten de camping samen willen stappen, kan je in Renesse terecht. Feestcafé de Zoom, Discotheek Pinky's en Bar de Stulp zijn in de zomermaanden dagelijks geopend.