Café De Vismijn

Café De Vismijn

Ons café is zomers dagelijks geopend. Het is een gezellig café voor een biertje, een daiquiri of heerlijke tosti´s. Vóór het café is een groot afgeschermd terras waar je lekker kan chillen met de lekkerste muziek en een heerlijk biertje of cocktail.

Om tijd te verdrijven kun je in het café poolen of gewoon lekker chillen. Tijdens de zomervakantie worden hier ook gedurende de dag activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een muziekbingo.

Gratis WIFI zorgt ervoor tijdens je vakantie met iedereen verbonden blijft en jij de DJ bent met onze digitale jukebox Bartune! Met de gratis BarTune app bedienen jullie onze muziek. Jullie kunnen stemmen op liedjes van jouw playlist en ze kunnen liedjes aanvragen uit de door jou aangemaakte jukebox. De BarTune app kan je gratis downloaden voor iPhone-, Android- en Windows telefoons.

Tevens zijn hier pinautomaten aanwezig. Er kan alleen met een maestro-pas worden gepind zonder opnamekosten!! Campinggasten met een V-pay pas, bijvoorbeeld van de SNS-bank, kunnen geen gebruik maken van onze pinautomaten in het café.