Duin en Strand | Jongerencamping: Een onvergetelijke vakantie vol…

LAST-MINUTE RENESSE JONGERENVAKANTIE!

Beleef de zomer van je leven op Duin en Strand met korting!

Beleef een onvergetelijke jongerenvakantie vol zon, zee, feest, plezier en nieuwe vriendschappen op Duin en Strand in Renesse! 🌞🌊! Op zoek naar dé plek waar jíj naar toe mag van pa en ma en ben jij voor 1 april 2009 geboren?!

Dan is Duin en Strand zeker iets voor jou! Duin en Strand is dé jongeren bestemming van Nederland, ligt vlakbij Renesse (3 km) en dichtbij het strand (300 meter) in de provincie met de meeste zonuren, Zeeland!!

Kom jij samen met je vrienden ook herinneringen maken voor het leven?! Boek dan nu je last minute zomervakantie met maximaal 15% korting!

Duin Strand Foam party 1 8 2023 4153

RENESSE 2024 LAST-MINUTES VAKANTIES

Een week lang feest? Of toch een aantal dagen op vakantie naar de leukste partycamping van Nederland? Dan hebben wij enkele opties voor jouw en je vrienden 🎉!

1. RENESSE 2024 - ALS NIETS MOET, KAN ALLES (15% korting)

Als niets moet, kan alles! Lekker een week zonder ouders op vakantie naar Duin en Strand, de grootste en leukste jongerencamping van Nederland vanaf € 135,- per week! De jongerencamping is geopend van maandag 1 juli tot vrijdag 16 augustus 2024.

2. LANG WEEKEND OF MIDWEEK

Vind je een week echt te lang?! Kan je niet langer dan 3 nachten zonder je teddybeer? Boek dan korter 😜!

Het is deze zomer mogelijk om voor bepaalde periodes een kort verblijf te boeken. Een lang weekend (5% korting), of een midweek (10% korting), de keuze is aan jou.

3. EXAMPARTY - WEG MET DIE STRESS!

Vier het einde van de examens op de beste manier: VAKANTIE! De grootste examenparty van Nederland is in 2024 weer in Renesse!

#Gekke shit 2024

DIT IS JOUW (PARTY) VAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om tijdens de zomermaanden van 2024 bij ons te kunnen kamperen dien je geboren te zijn voor 1 april 2009 en maximaal 21 jaar te zijn.

Alcohol onder de 18 en Duin en Strand

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik en gebruik van drugs, waterpijp (shisha) en lachgas is niet toegestaan. Boek je een vakantie naar Duin en Strand? Dan ben je ook in onze discotheek welkom.

info voor de ouders
Duin Strand camping 1 1337

Boek je party pakket 🎉!

Nieuws gelezen?! De (horeca)prijzen rijzen de pan uit. Wees slim en boek met je vrienden het Party Pakket! Inclusief goedkope consumptiemunten, entrees voor de disco, een maaltijd in de snackbar en korting op activiteiten in de buurt. Het voordeel kan oplopen tot meer dan 120 euro p.p. 🤩

Kas: 'Hadden wij het Pakket maar bijgeboekt!'

Sinds vorig jaar is het mogelijk een Party Pakket bij te boeken. Vele jongeren baalden door de vele korting dat ze geen Party Pakket bijgeboekt hadden. Toch even die korting in je zak steken? Boek dan een Party Pakket bij!

Bekijk het pakket
Duin Strand camping 1 1416