Reserveer nu je plaats!

Renesse time ...
     ... 100% Party time!

Jongerencamping Duin en Strand Renesse!

Jongerencamping Duin en Strand is in de zomermaanden dé (grootste) jongerencamping van Nederland. De camping ligt vlakbij Renesse en de Brouwersdam in Zeeland. Overdag lekker chillen bij de tent of op het strand en ´s avonds compleet uit je dak met de dikste feesten in onze eigen discotheek de Schuur, de grootste van Zeeland!!

Het woord vervelen kennen we niet op de jongerencamping. Naast oneindig chillen, zijn er vele vette watersporten in de buurt. Het centrum van Renesse heeft een hoop te bieden zoals winkels, kroegen, terrassen, restaurants en discotheken.

Om in de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal 16 en maximaal 21 jaar te zijn. Zijn je vrienden van plan een vakantie bij ons te boeken, maar ben je nog net geen 16 ? Dan mag je mee, mits je geboren bent in het jaar 2002. Buiten de zomermaanden hebben wij géén leeftijdseisen. 

Onder de 18 jaar en alcohol op Duin en Strand? 

Ja, bij de tent kun je rustig een biertje of wijntje drinken. Sterke drank (va. 15%) en overmatig drankgebruik is niet toegestaan!! Zie ons alcoholbeleid jongerencamping voor alle info.

Voor komend seizoen (2018) staan er een aantal vernieuwingen op het programma. Deze maken we eind oktober bekend op een vernieuwde website. Houd deze dus in de gaten ! Reserveren voor 2018 is mogelijk vanaf 1 november.

#duinenstrand