Reserveer nu je plaats!

Renesse time ...
     ... 100% Party time!

Jongerencamping Duin en Strand Renesse!

Jongerencamping Duin en Strand is in de zomermaanden dé (grootste) jongerencamping van Nederland. De camping ligt vlakbij Renesse en de Brouwersdam in Zeeland. Overdag lekker chillen bij de tent of op het strand en ´s avonds compleet uit je dak met de dikste feesten in onze eigen discotheek de Schuur, de grootste van Zeeland!!

Het woord vervelen kennen we niet op de jongerencamping. Naast oneindig chillen, zijn er vele vette watersporten in de buurt. Het centrum van Renesse heeft een hoop te bieden zoals winkels, kroegen, terrassen, restaurants en discotheken.

Om in de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal 16 en maximaal 21 jaar te zijn. Buiten de zomermaanden hebben wij géén leeftijdseisen. 

Onder de 18 jaar en alcohol op Duin en Strand? 

Ja, bij de tent kun je rustig een biertje of wijntje drinken. Sterke drank (va. 15%) en overmatig drankgebruik is niet toegestaan!! Zie ons alcoholbeleid jongerencamping voor alle info.

Je kunt vanaf nu weer reserveren voor volgend jaar !

Programmering discotheek bijna bekend!

korter-dan-een-week.jpgdinsdag 02 mei 2017 22:54 Tijdens de meivakantie gaan wij een deel van ons discotheek programmering bekend maken. Hou onze site en social dus goed in de gaten. lees verder

#duinenstrand