Reserveer nu je plaats!

Renesse time ...
     ... 100% Party time!

Jongerencamping Duin en Strand Renesse!

Jongerencamping Duin en Strand is in de zomermaanden dé (grootste) jongerencamping van Nederland. De camping ligt vlakbij Renesse en de Brouwersdam in Zeeland. Overdag lekker chillen bij de tent of op het strand en ´s avonds compleet uit je dak met de dikste feesten in onze eigen discotheek de Schuur, de grootste van Zeeland!!

Het woord vervelen kennen we niet op de jongerencamping. Naast oneindig chillen, zijn er vele vette watersporten in de buurt. Het centrum van Renesse heeft een hoop te bieden zoals winkels, kroegen, terrassen, restaurants en discotheken.

Om in de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal 16 en maximaal 21 jaar te zijn. Buiten de zomermaanden hebben wij géén leeftijdseisen. 

Onder de 18 jaar en alcohol op Duin en Strand? 

Ja, bij de tent kun je rustig een biertje of wijntje drinken. Sterke drank (va. 15%) en overmatig drankgebruik is niet toegestaan!! Zie ons alcoholbeleid jongerencamping voor alle info.

Je kunt nog reserveren voor de zomer van 2017! 

Breaking news: Lil Kleine, Snollebollekes, Jebroer...

Gekkeshit-renesse-2017.jpgzondag 25 juni 2017 22:00 Onze discotheek programma is rond! Deze zomer wordt er 1 om niet te vergeten! 7 dagen per week in discotheek de Schuur. Samen met Gekke-Shit Events is nu ook de zaterdagavond bekend. Tussen 8 juli... lees verder

#duinenstrand