Zomervakantie 2022, reserveren vanaf 1 nacht mogelijk !

In de zomervakantie, 8 juli t/m 28 augustus, is het ook voor families mogelijk om een plaats op de camping te reserveren. Dit aparte deel van de camping is dan, net als in het voor- en naseizoen, familiecamping. Dit deel van de camping telt 140 plaatsen, heeft een eigen sanitairgebouw en is middels een weg gescheiden van onze jongerencamping, zie plattegrond (familieplaatsen vindt u op de velden A t/m J).

Op de familiecamping laten wij géén jongeren uit de doelgroep van de jongerencamping (v.a. 16 jaar) toe, ook niet indien er volwassenen mee komen kamperen. Tevens is het voor kampeerders van de familiecamping niet mogelijk om op het kampeerterrein van de jongerencamping te verblijven en de discotheek te bezoeken. Discotheek “de Schuur” ligt op de jongerencamping. Het kan zo zijn dat op het familieterrein de disco hoorbaar is. 

Tussen de afzonderlijke plaatsen op de camping is géén afscheiding. De ondergrond van deze  plaatsen is gras en alle plaatsen zijn voorzien van stroom (eurostekker). Er is geen aparte wateraansluiting op deze plaatsen aanwezig.

U kunt bij ons reserveren vanaf 1 nacht, ter plaatse uw verblijf verlengen is altijd mogelijk.