Duin en Strand | Familiecamping vlakbij Renesse

FACILITEITEN

Onze faciliteiten zorgen voor een comfortabel verblijf op Camping Duin en Strand. Voor meer informatie klikt u op één van de faciliteiten.

Foto 9 Motormagazine

Duin En Strand april2017 007

Supermarkt

In het weekend is de supermarkt geopend met een groot assortiment producten. Overheerlijk gebakken warme broodjes of croissants en voor 's avonds bij de barbecue een lekker stokbrood. Daarnaast is er een ruime keus uit verse groenten en fruit, voorverpakt vlees, verpakte kaas en vleeswaren, zoetwaren, dranken en speelgoed. Tevens kunt u hier terecht voor een compleet verzorgde barbecue, inclusief de barbecue zelf!

Camping 8 4 2023 9244 min

Snackbar

Geen zin om te koken of tijd voor de lekkere trek ? U kunt hier terecht voor o.a. friet, snacks, een lekker ijsje of een pizza. De snackbar is tijdens drukke weekenden zoals Hemelvaart en Pinksteren geopend. Onze medewerkers bezorgen uw bestelling graag op de plaats.

BS29i1 JIEA Ao ILH

Café de Vismijn

Camping 8 4 2023 9241

Receptie

Wij informeren je hier graag over de camping en de activiteiten in de omgeving. 

Ook voor post, toeristische informatie, EHBO en het eventueel huren van kluisjes kunt u hier terecht.

Camping 8 4 2023 9273

Camperkiosk

Onze camperkiosk biedt u de mogelijkheid om op elk tijdstip van de dag in te checken met uw camper. Met uw ticket krijgt u toegang tot de camperplaats. De kiosk is alleen te gebruiken voor campers.

Duin En Strand april2017 003

Speelvoorziening

De familiecamping beschikt over een voetbalkooi. Hier kunnen uw kinderen heerlijk voetballen. Verder zijn er helaas geen speeltoestellen op de camping.

Duin Strand camping 1 1292

Sanitaire voorzieningen

De over de camping verspreide toiletgebouwen zijn modern ingericht. De douches zijn dagelijks van 8:00u tot 23:00u geopend, de wastafels en toiletten zijn dag en nacht geopend. Tevens zijn er minder-valide toiletten, minder-valide douche, wasmachines en drogers aanwezig. Muntjes voor de wasmachines zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Camping 10 4 2023 1398

Service station

Tijdens uw verblijf, kunt u gratis gebruik maken van ons servicestation. Op verschillende plaatsen kunt u vuil water lozen, vers water tappen en uw chemisch toilet schoonmaken.