CAMPING OP LOOPAFSTAND BEACHBOOM FESTIVAL - RESERVEER NU

Camping Duin en Strand heeft een ideale ligging ten aanzien van Beachboom. Geen gedoe met parkeren of busvervoer, binnen 10 minuten staat u lopend bij ingang van het festivalterrein! Om tijdens Beachboom te overnachten bieden wij u de volgende arrangementen.

  • Arrangement 1: Plaats voor een eigen kampeermiddel
  • Arrangement 2: Bungalowtent zonder inventaris

Beachboom 2023

ARRANGEMENT 1: EIGEN KAMPEERMIDDEL 

U neemt uw eigen kampeermiddel mee. Vanaf 14.00u bent u welkom om daarna richting het Festivalterrein te lopen. Uitcheck is zondag voor 12.00u. Tevens is er een supermarkt aanwezig voor ontbijt. In de zomermaanden is het enkel mogelijk vanaf 2 nachten te reserveren.

Tarieven tijdens beachboom incl 2 personen:

Beachboom Bungalowtent

ARRANGEMENT 2: HUURTENT ZONDER INVENTARIS

U huurt bij ons een reeds opgezette bungalowtent zonder inventaris. In deze tent is enkel een vlonder, een picknicktafel en kabelhaspel aanwezig. De kosten bedragen € 18,00 per persoon per nacht.

Wij verhuren de tenten aan minimaal 4 en maximaal 8 personen. Voor het huren van een tent betaalt u vooraf een borg van € 150,-. Na vertrek krijgt u deze van ons geretourneerd op uw bankrekening (mits er geen schade is ontstaan).

3 STAGES 1 FESTIVAL

The ultimate Beachparty! Drie volwaardige programmeringen, drie podia. Het werd vorig jaar zeer positief ervaren en bracht duizenden mensen naar de Brouwersdam.

Voor de editie van 14 augustus 2021 kiest Beachboom daarom opnieuw voor een House, 90’s en Party podium. De ambitie voor 2021 is om vooral te groeien in kwaliteit. Beachboom investeert in sea, sand & sensation: meer zeezicht, zand- en strandbeleving op het gehele terrein en volop ambities in decoraties en bijzondere effecten. Never a dull moment!