Kamperen met korting

KAMPEREN MET KORTING

In het voor- en naseizoen biedt Duin en Strand een speciale kortingen aan. De verharde wegrijplaatsen (K-veld) en basisplaatsen zijn beschikbaar voor uw kortingskaart. Indien u lid bent van de NKC, dan profiteert u met uw kortingskaart.

Vanaf 1 januari 2023 accepteren wij door alle stijgende energie en gasprijzen de kortingskaarten ACSI en Camping Key kaarten helaas niet meer. Uw NKC kaart blijft ook in 2023 geldig.

Aantrekkelijk ACSI overnachtingstarief

CAMPINGCARD ASCI (t/m 31-12-2022)

Wegens de stijgende energie- en gasprijzen nemen wij in 2023 niet meer deel aan het kortingssysteem CampingCard ACSI. De CampingCard ACSI-kortingskaart wordt daarom op onze camping helaas niet meer geaccepteerd.

De camping is wel gecontroleerd door onze ACSI-inspecteur en blijft dus een officiële ACSI-camping. U blijft natuurlijk nog steeds van harte welkom. Wij hopen op uw begrip.

Extra voordelig overnachten

CAMPERCONTACT BY NKC

U wilt graag voordelig overnachten aan de Zeeuwse kust en maakt daarbij geen gebruik van onze faciliteiten? Want u heeft toch alle voorzieningen zelf bij u? Dan is ons aantrekkelijk campertarief met het voordeel van NKC zeker iets voor u!

Een overnachting met 2 personen op onze camperplaats kost u slechts € 24,00 per nacht. Dit tarief is inclusief toeristenbelasting, stroom, gratis WIFI, gebruik van ons Servicestation en de speciale NKC korting.