Kamperen met korting

KAMPEREN MET KORTING

In het voor- en naseizoen biedt Duin en Strand speciale kortingen aan. De verharde wegrijplaatsen (K-veld) en basisplaatsen zijn beschikbaar voor uw kortingskaart. Indien u lid bent van ACSI, ANWB en/of NKC, dan profiteert u met uw kortingskaart van ons speciaal tarief.

Vanaf 1 januari 2023 accepteren wij door alle stijgende energie en gasprijzen de kortingskaarten ACSI en Camping Key kaarten helaas niet meer. Uw NKC kaart blijft ook in 2023 geldig.

Aantrekkelijk ACSI overnachtingstarief

CAMPINGCARD ASCI (t/m 31-12-2022)

CampingCard ACSI is een kortingskaart waarmee u goedkoper kampeert in het voor- en naseizoen. Op vertoon van uw geldige kortingskaart, kunt u met 2 personen overnachten voor € 18,- (excl. toeristenbelasting) per nacht. 

Inbegrepen bij het ACSI tarief:

  • Kampeermiddel inclusief 2 personen
  • Eventueel auto en hond
  • Electriciteit (aansluiting van 10 ampère / overzijde 4 ampère)
  • Douchemunt per persoon

Kortingskaart van ANWB

CAMPING KEY EUROPE (t/m 31-12-2022)

Houd u van kamperen? Dan is CKE onmisbaar tijdens uw kampeervakantie. De meest complete campingcard van Europa, dat is Camping Key Europe! De Camping Key Europe is uw vervangend legitimatiebewijs op campings en daarnaast overnacht u met deze campingcard voor maar € 18,- (excl. toeristenbelasting) per nacht. 

Inbegrepen bij het Camping Key Europe tarief:

  • Kampeermiddel inclusief 2 personen
  • Eventueel auto en hond
  • Electriciteit (aansluiting van 4 ampère per 1-4 10 ampère)
  • 1 douchemunt per persoon per nacht

Extra voordelig overnachten

CAMPERCONTACT BY NKC

U wilt graag voordelig overnachten aan de Zeeuwse kust en maakt daarbij geen gebruik van onze faciliteiten? Want u heeft toch alle voorzieningen zelf bij u? Dan is ons aantrekkelijk campertarief met het voordeel van NKC zeker iets voor u!

Een overnachting met 2 personen op onze camperplaats kost u slechts € 21,75 per nacht. Dit tarief is inclusief toeristenbelasting, stroom, gratis WIFI, gebruik van ons Servicestation en de speciale NKC korting.