Kamperen tussen zee en meer

Een ruime kampeerplaats voor uw caravan, camper of tent om heerlijk buiten te leven. U kunt kiezen uit een wegrij-, basis-, een comfortplaats of een camperplaats op Camperplaats Brouwersdam. Er zijn voldoende stroomaansluitingen van minimaal 4 ampère en tappunten voor water en de sanitaire voorzieningen zijn vlakbij. Wij hebben geen jaarplaatsen voor stacaravans. 

WEGRIJPLAATS

Deze voordelige verharde wegrijplaatsen met 10 ampère stroom zijn te reserveren van 1 maart t/m 5 juli en begin september t/m 31 december . Reserveren kan vanaf 1 nacht. De groene plaatsen met verharde oprit variëren van 6 tot 13 meter lang, zodat u er makkelijk op- en af kunt rijden. 

Deze wegrijplaatsen bevinden zich op de camping en zijn geschikt voor uw camper en/of caravan. Na reservering dient u zich aan te melden tijdens de kantoortijden van de receptie.

COMFORTPLAATS

Wilt u iets meer comfort tijdens het kamperen ? Onze comfortplaatsen zijn zowel aan de zon- of schaduwkant te boeken. De comfortplaatsen hebben een 10 ampère stroomaansluiting en een watertappunt met afvoer. Op deze plaatsen kunt u gratis van ons WIFI-netwerk gebruik maken.

De comfortplaatsen kunt u ook voordelig reserveren als voor- en/of naseizoensplaats.

BASISPLAATS

Onze basisplaatsen zijn ruim en liggen zowel in de schaduw als in de zon. Deze plaatsen hebben 4 ampère stroomaansluiting en gratis WIFI. Een watertappunt en de sanitaire voorzieningen zijn in de directe omgeving.

Voordelige bungalowtenten

HUURTENTEN

Naast een toeristische plaats, heeft u ook de mogelijkheid om een bungalowtent te huren. Deze tenten zonder inventaris worden vanaf april opgebouwd, ideaal voor groepen. Voor meer informatie m.b.t de huurtenten en/of veldverhuur, zie Groepen en Events.

GROEPSKAMPEREN

Op zoek naar een intiem veldje om met uw gezelschap gezamenlijk te kamperen? Groepkamperen bij Duin en Strand is ideaal voor bijvoorbeeld families, caravan- en/of camperclubs, maar ook sportclubs en -teams, scholen en vriendengroepen zullen zich uitstekend vermaken aan de Zeeuwse kust! 

Bekijk onze Groepen & Events pagina voor de mogelijkheden.  

Camperplaats