Samen kamperend genieten

GROEPSKAMPEREN AAN ZEE

Camping Duin en Strand is een ideale, uniek gelegen locatie in Nederland voor groepskamperen. Aan de voet van de Brouwersdam, met het strand op 10 minuten loopafstand, kunt u hier sportieve activiteiten (laten) organiseren.

Door onze 270 groene plaatsen verdeeld over 26 veldjes, is het mogelijk om een veld of reeds opgezette bungalowtenten te huren voor verschillende doeleinden. Vele surf- en duikgroepen, scholen, kampen, families, verenigingen en vrijgezellen zijn u al voor gegaan. Of het nu gaat om enkel een overnachting of een compleet verzorgd weekend, wij kijken graag samen met u en uw budget naar de juiste invulling.

Op zoek naar geschikte locatie?

IN- EN OUTDOOR EVENEMENTENLOCATIE AAN ZEE

Duin en Strand als evenementenlocatie? Jazeker! Wij worden steeds meer gevonden als evenementenlocatie. Dit komt door de bereikbaarheid, de veelzijdigheid van ons campingterrein en de aanwezige voorzieningen. Of het nu gaat om een sport- of familieweekend, thema-avond, bedrijfsfeest of schoolkamp, wij kijken graag met u naar de vele mogelijkheden.

Vanaf 2015 organiseren wij thema-avonden en speciale thema-weekenden waarbij de gehele locatie en alle entertainment wordt aangepast aan het thema. Wilt u uw evenement organiseren op onze unieke locatie? Neem dan contact met ons op via boeking@duinenstrand.nl