Supermarkt

Onze supermarkt heeft een groot assortiment produkten. Om te beginnen overheerlijk gebakken warme broodjes of croissants en voor 's avonds bij de barbecue een lekker stokbrood. Daarnaast is er een ruime keus uit verse groenten en fruit, voorverpakt vlees, verpakte kaas en vleeswaren, zoetwaren, dranken en speelgoed. Tevens kunt u hier terecht voor een compleet verzorgde barbecue, inclusief de barbecue zelf!

Snackbar

Geen zin om te koken of tijd voor de lekkere trek ? U kunt hier terecht voor o.a. friet, snacks, een lekker ijsje of een pizza. 

Café de Vismijn

Gezellig café, ingericht in oud Engelse stijl met poolbiljarts. Wij serveren u een drankje voor aan de bar of buiten op het terras. In het café kunt u gebruik maken van gratis WIFI. Ons café is alleen geopend tijdens het Concert at Sea weekend en tijdens de zomermaanden (juli en augustus). Het café is enkel toegankelijk voor gasten van de jongerencamping, niet van de familiecamping.

Discotheek de Schuur

Geopend van 8 juli t/m 25 augustus (als de Corona pandemie dit toelaat)

De grootste en gezelligste discotheek van Schouwen-Duiveland behoort ook tot de uitgaansgelegenheden op onze camping. De discotheek is in de zomer voornamelijk gericht op jongeren van 16 t/m 21 jaar. De discotheek is enkel toegankelijk voor gasten van de jongerencamping, niet van de familiecamping.

Wasserette

Onze wasserette is uitgerust met meerdere wasmachines, centrifuge en droger. U kunt in deze wasserette zelf uw was doen. Wasmunten zijn te koop op de receptie en kosten € 6,- per stuk.

In de droger kunt u € 0,50 werpen. 

Sanitair

De over de camping verspreide toiletgebouwen zijn modern ingericht, afwasgelegenheid en stortplaatsen voor chemisch toilet.Tevens is er een minder-valide toilet en een minder-valide douche aanwezig.