Ontdek de prachtige Zeeuwse omgeving

Fietsen

Er lopen diverse fietsroutes langs de camping.
Bovenop de Brouwersdam loopt een fietspad met uitzicht op de Noordzee aan de ene kant en aan de andere kant op het Grevelingenmeer.

Op een paar kilometer afstand van de camping ligt het grootste park van Nederland, te weten Nationaal Park Oosterschelde. Rond de Oosterschelde zijn vele fietsroutes uitgezet. Zo is er het fietsroutenetwerk FIKS op basis van een knooppuntensysteem door heel Zeeland. Een kaart met een overzicht van dit netwerk op Schouwen-Duiveland is verkrijgbaar op de receptie..

Fiets huren ? Firma van Dongen in Scharendijke informeert u graag over de mogelijkheden.

Watersporten

De watersportmogelijkheden in de omgeving zijn talrijk. Niet voor niets is de naam Brouwersdam superspot in het leven geroepen. Interesse in zeilen, surfen of waterjumpen ? Zeil & Surfcentrum Brouwersdam helpt u graag verder.

Wat dacht u van kitesurfen, blokarten, powerkiten en tal van andere water- en strandactiviteiten ?
Kijk dan eens op www.tgorsje.nl of www.natural-high.nl

Wandelen

In Boswachterij Westerschouwen heeft Staatsbosbeheer voor u vijf verschillende gemarkeerde wandelroutes uitgezet. De routes gaan over zandpaden en leiden u langs de mooiste plekken van de Boswachterij.

Uitwaaien op het strand kan uiteraard ook, kilometers strand kunt u bewandelen.. Met hier en daar een tussenstop op één van de vele strandtenten.

Zwembad

Is het een keer geen weer om buiten iets te ondernemen ? Wellicht is een duik in het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs Port Zélande dan iets voor u en de kinderen. U vindt het zwembad op 4 kilometer afstand van de camping. Reserveren is nodig.

Duiken

Ontdek de fantastische onderwaterwereld van de Grevelingen !
In Scharendijke vindt u een duikcentrum voor o.a. verhuur van materialen en duiklessen. 

Eetgelegenheden

Zin om een lekker hapje te eten ? Er zijn diverse eetgelegenheden op loopafstand in Scharendijke, waaronder Eethuis Schouwen. Hier kunt u zowel binnen als buiten genieten van heerlijke gerechten van de kaart of van de dagmenu's.