DE CAMPING IS GEOPEND (8 MEI 2020)

De Veiligheidsregio van Zeeland heeft vrijdagavond 8 mei 2020 besloten dat campings en camperplaatsen per direct weer open mogen voor verblijf. Voor Camping Duin en Strand houdt dan in dat campers en caravans met een eigen voorziening (chemisch toilet en vuilwatertank) welkom zijn voor verblijf. 

U bent weer van harte welkom! Aangezien wij 15% van onze plaatsen mogen verhuren, verzoeken wij u online een reservering te maken. Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar.

GENIETEN AAN DE KUST

Kamperen in de buurt van Renesse of met de camper aan het strand in Zeeland? Gelegen op Schouwen-Duiveland, aan de voet van de Brouwersdam, is Camping Duin en Strand een ideale uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken. De camping biedt 270 groene plaatsen en 30 mooie camperplaatsen met een verharde oprit.

Kamperen op loopafstand van Brouwersdam

Op ongeveer 5 minuten loopafstand vindt u het prachtig brede Noordzeestrand en het Grevelingenmeer met tal van watersportmogelijkheden. Brouwersdam Superspot doet zijn naam eer aan!

Fietsliefhebbers kunnen naar hartenlust tochten maken middels het fietsknooppuntensysteem FIKS. Of wat dacht u van een heerlijke wandeling met uw hond aan het strand of door de bossen?

De familiecamping is geopend van 1 maart t/m 31 oktober.