GENIETEN AAN DE KUST

Kamperen in de buurt van Renesse of met de camper aan het strand in Zeeland? Gelegen op Schouwen-Duiveland, aan de voet van de Brouwersdam, is Camping Duin en Strand een ideale uitvalsbasis om de mooie Zeeuwse en Zuid-Hollandse omgeving te ontdekken. De camping biedt vele groene, verharde en camperplaatsen.

Kamperen op loopafstand van Brouwersdam

Op ongeveer 5 minuten loopafstand vindt u het prachtig brede Noordzeestrand en het Grevelingenmeer met tal van watersportmogelijkheden. Brouwersdam Superspot doet zijn naam eer aan!

Fietsliefhebbers kunnen naar hartenlust tochten maken middels het fietsknooppuntensysteem FIKS. Of wat dacht u van een heerlijke wandeling met uw hond aan het strand of door de bossen?

De familiecamping is geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Onze verharde camperplaatsen zijn het gehele jaar geopend. In de wintermaanden kunt u gebruik maken van ons verwarmd toiletgebouw.

Receptieloze Camperplaats

Op zoek naar een receptieloze camperplaats waar u 24 uur per dag zelf kunt inchecken? Op onze familiecamping hebben wij een gedeelte inricht als camperplaats. Deze 53 plaatsen zijn via een camperkiosk ter plaatse, of online te reserveren. Betalen ter plaatse gaat via uw kaart waarna u toegang krijgt tot het park.