Duin en Strand

BELEEF DE ZEEUWSE KUST AAN DE BROUWERSDAM

Op zoek naar een rustige camping of een toegankelijke Camperplaats op loopafstand van het strand? Op camping Duin en Strand geniet jong en oud, sportief of juist ontstpannend van de heerlijke Zeeuwse omgeving. Let op! In de periode begin september en half oktober vinden er onderhoudswerkzaamheden op de camping plaats.

Foto 6 Motormagazine

OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND

In Scharendijke, gelegen op Schouwen-Duiveland, is Camping Duin en Strand een ideale uitvalsbasis om de mooie Zeeuwse en Zuid-Hollandse omgeving te ontdekken. De camping biedt vele groene, verharde en camperplaatsen.

Uniek is de ligging: Tussen het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer, op loopafstand van het strand, met het Zeeuwse Renesse en het Zuid-Hollandse Ouddorp in de nabije omgeving.

De familiecamping is geopend van 1 april t/m 31 oktober. Onze verharde Camperplaats Brouwersdam is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden kunt u gebruik maken van ons verwarmd toiletgebouw.

Ondek de Brouwersdam
Natuur kamperen

CAMPERPLAATS BROUWERSDAM

Op zoek naar een receptieloze camperplaats waar u 24 uur per dag zelf kunt inchecken? Op onze familiecamping hebben wij een gedeelte inricht als camperplaats. Deze 83 plaatsen zijn via een camperkiosk ter plaatse, of eenvoudig online te reserveren. Geen online reservering? Aanmelden en betalen werkt met uw kaart in de kiosk, waarna u toegang krijgt tot het park.

CAMPERPLAATS BROUWERSDAM
Camping 8 4 2023 9262