GESCHIKT VANAF 200 PERSONEN

DISCOTHEEK DE SCHUUR

Discotheek de Schuur is buiten de zomermaanden juli en augustus beschikbaar voor uw event. Bent u toe aan iets anders? Dan is De Schuur zeker iets voor u! De evenementenlocatie is ingericht in een speciale in piraten-stijl, dit zorgt voor een unieke locatie met geheel eigen sfeer in Zeeland. Bent u met een kleiner gezelschap? Geen probleem, bekijk onze kleinere locatie.

Een groot voordeel van de locatie zijn onze overnachtingsmogelijkheden. Na uw event is uw slaapplaats nooit ver weg. U kunt blijven slapen met uw eigen kampeermiddel of in één van onze huurtenten.

GROOTSTE DISCOTHEEK VAN ZEELAND

MULTIFUNCTIONEEL

Discotheek de Schuur is een multi-functionele ruimte geschikt tot ongeveer 1.500 personen. De Schuur is verdeeld over 4 verschillende bars, indien gewenst met verschillende ruimtes, een grote dansvloer en groot buitenplein. Dit alles in piraten-stijl, zorgt voor een unieke locatie met geheel eigen sfeer in Zeeland. 

De meeste basisfaciliteiten zijn aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Denk daarbij aan een uitgebreid lichtplan, een professionele muziekinstallatie, DJ Booth met DJ installatie en een videowall, narrowcasting voor uw eigen berichten, een kleine keuken, garderobe, eigen toiletgroep, een pin- en muntenautomaat.

AANTREKKELIJKE TARIEVEN

WAAROM DE SCHUUR ALS LOCATIE

Uw evenement organiseren op een unieke locatie in Zeeland op loopafstand van het strand met overnachtingsmogelijkheden? Dan moet u bij Duin en Strand in Scharendijke zijn!  

  • Bij afname van één van onze aantrekkelijke arrangementen betaald u geen locatiehuur!
  • Vast aanspreekpunt in aanloop naar en tijdens uw evenement
  • Maak gebruik van alle aanwezig facilteiten, eventueel met snackbar
  • Kies een thema avond, onze kant-en-klare event concepten zorgen voor een unieke avond
  • Inclusief bedieningsmedewerkers en schoonmaak
  • Eigen beveiligingsorganisatie, EHBO'ers en BHV'ers
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Voordelig overnachten na uw evenement

LOCATIEBEZOEK

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen. Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer. De koffie staat klaar.