CAMPING OP LOOPAFSTAND CONCERT AT SEA 

Camping Duin en Strand heeft een ideale ligging ten aanzien van Concert at Sea. Geen gedoe met parkeren of busvervoer, binnen 10 minuten staat u lopend bij ingang van het festivalterrein! We bieden u de volgende arrangementen.

Alleen-kamperende jongeren onder de 21 jaar zijn niet toegestaan tijdens het Concert at Sea weekend.

(UPDATE 8 DEC 9:20u) We hebben enkel nog camperplaatsen voor camper of caravan zonder voorttent en huurtenten beschikbaar

ARRANGEMENT 1: EIGEN KAMPEERMIDDEL (alleen nog caravan of camperplaatsen beschikbaar, zonder voortent)

U neemt uw eigen kampeermiddel mee. Overnacht gedurende 3 nachten tijden Concert at Sea in uw eigen (dak)tent, camper, caravan of vouwwagen.

CONCERT AT SEA 2023 TARIEF IS € 67,- P.P.

Per plaats zijn maximaal 2 autoparkeerplaatsen inbegrepen. Extra auto's kunnen niet op de camping of in de buurt van de camping geparkeerd worden. Reserveringskosten bedragen € 15,- per kampeermiddel.

ARRANGEMENT 2: HUURTENT ZONDER INVENTARIS

U huurt bij ons een reeds opgezette bungalowtent zonder inventaris. In deze tent is enkel een vlonder, een picknicktafel, koelkast en kabelhaspel aanwezig. 

CONCERT AT SEA 2023 TARIEF IS € 88,50,- P.P.

Wij verhuren de tenten aan minimaal 4 en maximaal 8 personen. Voor het huren van een tent betaalt u direct een borg van € 300,-. Na vertrek krijgt u deze van ons geretourneerd op uw bankrekening (mits er geen schade is ontstaan). Reserveringskosten bedragen € 15,- per tent.

Per plaats zijn maximaal 2 autoparkeerplaatsen inbegrepen. Extra auto's kunnen niet op de camping of in de buurt van de camping geparkeerd worden.

Concert at SEA XL arrangement

XL: 4 OVERNACHTINGEN

Geen zin in de file naar Zeeland op de donderdag? Dan kiest u voor het XL-arrangement. U bent dan al op woensdag 21 juni welkom. Het XL-arrangement kost bij bij Arrangement 1 € 14,- per persoon extra en Arrangement 2 € 17,50 per persoon extra.

In alle genoemde arrangementsprijzen is één stroomaansluiting per plaats, toeristenbelasting en 2 autoparkeerplaatsen per reservering inbegrepen. 

Rechtstreeks boeken

RECHTSTREEKS BOEKEN

U kunt reserveren via onze website door het reserveringsformulier in te vullen. Het is dit jaar niet mogelijk om een overnachtingsarrangement via de website van Concert at Sea te boeken.

LET OP! U boekt alleen de overnachting. U zult zelf nog de kaarten van Concert at Sea moeten bestellen. De reservering is niet terug te geven indien u geen kaarten van Concert at Sea weet te bemachtigen. 

Concert at SEA Pre Party

DONDERDAGAVOND PRE PARTY

Mocht u geen kaarten hebben voor de donderdag tijdens Concert at Sea? Geen nood! Wij organiseren jaarlijks de CAS PRE PARTY op donderdagavond. Deze is GRATIS toegankelijk voor onze CAS-kampeerders. Op vrijdag- en zaterdagavond is ons Café geopend voor een drankje. 

Vorig jaar was Jody Bernal de act en de editie ervoor sprong Snollebollekes van 'links naar rechts'. Wie deze editie op het podium staat, laat nog even op zich wachten. Bij voldoende animo voor de woensdag, organiseren wij ook weer een CAS-BBQ. Wordt vervolgd dus...