Camperplaats

voor camper of caravan

VERHARDE WEGRIJPLAATSEN

Op ons K-veld hebben wij ruim 30 groene verharde wegrijplaatsen beschikbaar voor uw camper en/of caravan. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig, vuilwater en chemisch toilet lozen, het innemen van schoon water, gratis WIFI, stroom en vuilstort. 

Reserveren is niet noodzakelijk, maar is het makkelijkst. U bent welkom vanaf 1 nacht en uw hond is, mits aangelijnd, ook meer dan welkom. 

24/7 CHECK-IN 365 DAGEN PER JAAR GEOPEND

CAMPERPLAATS BROUWERSDAM

Juni 2020 is Camperplaats Brouwersdam geopend! Hiermee is Camperplaats Brouwersdam, met 83 plaatsen, het grootste drive-inn camperpark van Schouwen-Duiveland!

U bent met uw camper het hele jaar door welkom! Door middel van de camperkiosk of online kunt u uw camperplaats reserveren. U voldoet de betaling aan de kiosk (per pin). Hierna krijgt u een ticket waar de code voor de slagboom op staat en de WiFi code. U kunt met een all-in tarief voor één of meerdere nachten boeken. Inchecken bij de receptie is dus niet meer nodig.

Ook is het mogelijk om van te voren een camperplaats te reserveren via de website. U ontvangt dan na de boeking automatisch een mail met de code voor de slagboom en de WiFi code.

AANTREKKELIJK TARIEF

Kom kamperen met korting op camping Duin en Strand, een mooie camping op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland. In het voor- en naseizoen zijn wij een rustige camping, waar u in alle rust geniet van al het moois wat Zeeland te bieden heeft. 

In het voor- en naseizoen biedt Duin en Strand speciale kortingen aan. Indien u lid bent van ACSI, ANWB en/of NKC, dan profiteert u met uw kortingskaart van ons speciaal tarief. Dit tarief is niet geldig voor de plaatsen van Camperplaats Brouwersdam en tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Fronleichnam, Concert at Sea en de zomermaanden.