18+ VRIENDENWEEKEND 21-23 juni 2019

Camping Duin en Strand organiseert hét vriendenweekend van 2019 ! Een weekend vol herinneringen, gezelligheid, actief of juist relaxt en 's middags borrelen in de kroeg en 's avonds feest in de Schuur. Het arrangement begint vanaf € 27,50 p.p. op basis van een eigen kampeermiddel.

Geen vriendenweekend geregeld voor 2019 ? Dan heb je die bij deze gevonden! Wat een aantal jaar geleden als een reunië weekend begon, ontpopt zich steeds meer tot één groot vriendenweekend. 

TOT SNEL!

Hét ultieme vriendenweekend

VOETBALTEAM - CARNAVALSGROEP - KEET - STUDENTENVERENIGING

Tuurlijk! Renesse Weekender!! Een weekend lang genieten van het strand, chillen voor de tent, een drankje op het terras, uitgebreid BBQ'en, misschien ook een beetje actief doen en natuurlijk feesten in onze discotheek de Schuur! Dat weekend bepaal je het allemaal zelf!! 

Of je nu met je voetbalteam, of de carnavalsvereniging, de korfbaldames of mannen van de zuipkeet, je studentenvereniging of het hockeyteam wilt komen, het maakt niet uit iedereen is welkom (18+). Naast jullie zullen ook vele reüniegroepen aanwezig zijn, die in het verleden de jongerenvakantie bij ons doorgebracht hebben.

LINE-UP WEEKENDER 2019

De eerste artiesten zijn al bekend! DE LIEVELINGSDJ'S VAN JE ZUSJE & FEESTZANGER MARCO KRAATS zijn erbij 

Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij de Lievelings Dj's van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclec sche wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken hee. Wat lekker! 
Houd je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker...

Marco Kraats, de feestzanger van dit moment! Een optreden van Marco betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere locatie! Vanaf het moment dat hij het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.

WEEKENDER TARIEVEN

EARLY BIRD = VOORBIJ

Speciaal voor alle Snelle Jelle's hebben we een early bird actie! De eerste 300 WEEKENDERS boeken het weekend met €5,- korting p.p. ! Deze Snelle Jelle actie is inmiddels helaas voorbij!

Natuurlijk blijf je slapen op de camping! Je kunt een tent huren of je eigen kampeermiddel meenemen. Het arrangement is per persoon en geldt van vrijdag tot zondag, inclusief kampeermiddel, elektriciteit, 1x auto, toeristenbelasting en 2x toegang tot discotheek de Schuur. Meerdere auto's kunnen tegen betaling op het parkeerterrein worden geparkeerd.

NIEUW 2019: Indien je een tent huurt van ons, staat er een koelkast en picknicktafel klaar.

WEEKENDER HUURTENT

Je overnacht in een huurtent van ons. De huurtent is 20 m2 groot en kan er met maximaal 8 personen in slapen. Is de groep groter? Meerdere tenten huren is geen probleem. 

Bij aankomst staat er een koelkast en picknicktafel voor je klaar. Je moet zelf een luchtbed en slaapzak meenemen. Normaal tarief is € 47,50 p.p. (excl. borg).

WEEKENDER EIGEN MIDDEL

Je neemt een eigen kampeermiddel mee. Dit kan een tent, caravan, camper of vouwwagen zijn. Onze plaatsen zijn geschikt voor kampeermiddelen van max. 20 m2.

Een grote groep? Meerdere plaatsen reserveren is geen probleem. Normaal tarief € 32,50 p.p. (excl. borg)