18+ VRIENDENWEEKEND 21-23 juni 2019

Camping Duin en Strand organiseert hét vriendenweekend van 2019 ! Een weekend vol herinneringen, gezelligheid, actief of juist relaxt en 's middags borrelen in de kroeg en 's avonds feest in de Schuur. Het arrangement begint vanaf € 27,50 p.p. op basis van een eigen kampeermiddel.

Geen vriendenweekend geregeld voor 2019 ? Dan heb je die bij deze gevonden! Wat een aantal jaar geleden als een reunië weekend begon, ontpopt zich steeds meer tot één groot vriendenweekend. 

TOT SNEL!

Hét ultieme vriendenweekend

VOETBALTEAM - CARNAVALSGROEP - KEET - STUDENTENVERENIGING

Tuurlijk! Renesse Weekender!! Een weekend lang genieten van het strand, chillen voor de tent, een drankje op het terras, uitgebreid BBQ'en, misschien ook een beetje actief doen en natuurlijk feesten in onze discotheek de Schuur! Dat weekend bepaal je het allemaal zelf!! 

Of je nu met je voetbalteam, of de carnavalsvereniging, de korfbaldames of mannen van de zuipkeet, je studentenvereniging of het hockeyteam wilt komen, het maakt niet uit iedereen is welkom (18+). Naast jullie zullen ook vele reüniegroepen aanwezig zijn, die in het verleden de jongerenvakantie bij ons doorgebracht hebben.

90's TILL NOW & HOLLANDSE AVOND

LINE-UP WEEKENDER 2018

De eerste artiest is al bekend! #OJKB - Ouwe Jongens Krentenbrood zijn er wederom bij! Speciaal voor onze 90's TILL NOW avond knalt #OJKB de lekkerste 90's hits in een stevig jasje.

Een heel uur lang non-stop 90's en feesthits door twee Party Award 2017 winning super energieke vakidioten. Stil staan is er niet bij wanneer Ouwe Jongens Krentebrood op het podium staat.

Van Links naar Rechts, Zakken Zakken Zakken en Springen Springen Springen, met gierende banden grijpen ze je bij je lurven. Kortom: #OJKB is een gekkenhuis! Luister nu de #OJKB Summermix op Mixcloud.

WEEKENDER TARIEVEN

PAK DIE EARLY BIRD

Speciaal voor alle Snelle Jelle's hebben we een early bird actie! De eerste 300 WEEKENDERS boeken het weekend met €5,- korting p.p. ! 

Natuurlijk blijf je slapen op de camping! Je kunt een tent huren of je eigen kampeermiddel meenemen. Het arrangement is per persoon en geldt van vrijdag tot zondag, inclusief kampeermiddel, elektriciteit, 1x auto, toeristenbelasting en 2x toegang tot discotheek de Schuur. Meerdere auto's kunnen tegen betaling op het parkeerterrein worden geparkeerd.

NIEUW 2018: Indien je een tent huurt van ons, staat er een koelkast en picknicktafel klaar.

WEEKENDER HUURTENT

Je overnacht in een huurtent van ons. De huurtent is 20 m2 groot en kan er met maximaal 8 personen in slapen. Is de groep groter? Meerdere tenten huren is geen probleem. 

Bij aankomst staat er een koelkast en picknicktafel voor je klaar. Je moet zelf een luchtbed en slaapzak meenemen. Normaal tarief is € 47,50 p.p. (excl. borg).

WEEKENDER EIGEN MIDDEL

Je neemt een eigen kampeermiddel mee. Dit kan een tent, caravan, camper of vouwwagen zijn. Onze plaatsen zijn geschikt voor kampeermiddelen van max. 20 m2.

Een grote groep? Meerdere plaatsen reserveren is geen probleem. Normaal tarief € 32,50 p.p. (excl. borg)