Vakantiewerk Camping Duin en Strand

Zoek je een fantastische vakantiebaan voor bepaalde weekenden in juni en de zomer van 2022? Wil jij net als ons onze kampeerders een overgetelijke vakantie bezorgen en ben je een teamplayer? Solliciteer dan nu!

Wij zoeken jonge, enthousiaste mensen vanaf 18 jaar die ons horeca-, camping- en snackbarteam komen versterken. Ben jij die horecatijger die wij zoeken (discotheek, café en snackbar) en minimaal 4 weken beschikbaar in de periode van 30 julni t/m 28 augustus, stuur/mail dan je sollicitatiebrief met (pas)foto en CV naar:

Camping Duin en Strand
Kuijerdamseweg 39
4322 NM Scharendijke
info@duinenstrand.nl

Reageren kan t/m 15 februari 2022

Werken op de leukste jongeren camping!

Stageplaatsen camping Duin en Strand

Doe je de opleiding MBO Medewerker Recreatie, Leisure & Hospitality, MBO Facilitaire dienstverlening of MBO Sport en Beweging? Zoek jij nog een leuke en uitdagende stageplaats, ben je in de zomer minimaal18 jaar en vind je het leuk om met leeftijdsgenoten om te gaan? Dan zoeken wij jou!!

Vanaf nu kun je reageren indien je op zoek bent naar een stageplaats voor 2022 in het kader van je opleiding niveau 3 en 4. Wij zijn een door het SBB erkend opleidings- en leerbedrijf.

Wees er snel bij, want de belangstelling zal weer groot zijn.

Hoe solliciteer je ? Mail je CV met foto en sollicitatiebrief naar info@duinenstrand.nl. Vergeet niet aan te geven voor wanneer je een stageplaats zoekt en voor hoeveel uren.