Kampeerlocatie voor surfers

Surfspot Brouwersdam

Surfspot Brouwersdam is een van de meest bekende (wind)surfspots van Nederland. Door de vorm van de dam en de baai is er met bijna alle windrichtingen wel te varen. Er is een kleine, tegen golven beschutte, baai die ideaal is voor de echte beginners, maar ook voor freestylers.

De buitenzijde van de Brouwersdam is een kitesurfspot. Spot met een ruim strand wat aan beide uiteinden overgaat in een stenen dam. Met laagwater kun je tot ver in zee staan en met hoogwater kan het een enorme klotsbak zijn met uitzondering van springtij. Dan loopt het hele strand onder en heb je 1 groot vlakwaterfeest.

Kant-en-klare bungalowtent

GROEPSVELDEN MET BUNGALOWTENTEN

Op zoek naar een goedkope groepsaccomodatie en vindt het heerlijk om te kamperen? Dan zijn onze bungalowtenten een geschikte optie. 

U kunt bij ons reeds opgezette bungalowtenten van 20 m2 groot zonder inventaris huren. In de tent ligt een houten vlonder, er is een stroomaansluiting aanwezig en er staat een koelkast in. Buiten bij de tent staat een picknicktafel. De tent is één grote ruimte en geschikt voor maximaal 8 personen. U boekt al een bungalowtent vanaf € 15,50 per persoon per nacht. Voor groepen vanaf 100 personen gelden andere tarieven.

Groepsvelden

GROEPSVELD VOOR EIGEN KAMPEERMIDDEL

U heeft de beschikking over eigen kampeermiddelen, maar zoekt nog een geschikte locatie? U bent dan bij ons op het juiste adres.

Wij beschikken over verschillende veldjes waar u met uw eigen kampeermiddelen kunt overnachten. Wij verhuren de veldjes tegen een aantrekkelijk all-in tarief, dus inclusief aantal personen en kampeermiddelen. Deze tarieven zijn op aanvraag.

STEL UW VRAAG

Contactgegevens