Betaalbare manier van op kamp gaan

Schoolkamp aan zee

Duin en Strand is de perfecte locatie voor een avontuurlijk en leerzaam kamp voor school of vereniging. Van gezamelijke activiteiten op het strand of camping, van watersporten in de omgeving tot mountainbiken in het bos en 's avonds feestelijk afsluiten met een bonte avond of een feestavond in ons café of discotheek. Bij ons vind je alle ingredienten voor een geslaagd kamp.

 

Groepsuitje? Feestje? Wij helpen!

Complete kampen

De accommodatie, activiteiten en catering op 1 locatie regelen? Dat kan bij Duin en Strand. Wij bieden complete kampen aan, zodat u één contactpersoon heeft die alle organisatie uit handen neemt.

Al jaren worden er op de camping (school) kampen georganiseerd. Wij denken graag mee over de invulling van het kamp. Of alles zelf al geregeld? Geen probleem! Vele scholen en verenigingen gingen u al voor en komen jaarlijks met veel plezier terug in Zeeland.

UITJE? FEESTJE? WIJ HELPEN GRAAG!

  • Voor groepen tot 1.000 personen
  • Eén vast contactpersoon
  • Géén organisatiekosten
  • 7 hectare aan in- en outdoormogelijkheden

Groepsvelden

GROEPSVELD VOOR EIGEN KAMPEERMIDDEL

U heeft de beschikking over eigen kampeermiddelen, maar zoekt nog een geschikte locatie? U bent dan bij ons op het juiste adres.

Wij beschikken over verschillende veldjes waar u met uw eigen kampeermiddelen kunt overnachten. Wij verhuren de veldjes tegen een aantrekkelijk all-in tarief, dus inclusief aantal personen en kampeermiddelen. Deze tarieven zijn op aanvraag.

Kant-en-klare bungalowtent

GROEPSVELDEN MET BUNGALOWTENTEN

Op zoek naar een goedkope groepsaccomodatie en vindt het heerlijk om te kamperen? Dan zijn onze bungalowtenten een geschikte optie. 

U kunt bij ons reeds opgezette bungalowtenten van 20 m2 groot zonder inventaris huren. In de tent ligt een houten vlonder, er is een stroomaansluiting aanwezig en er staat een koelkast in. Buiten bij de tent staat een picknicktafel. De tent is één grote ruimte en geschikt voor maximaal 8 personen. U boekt al een bungalowtent vanaf € 15,50 per persoon per nacht. Voor groepen vanaf 100 personen gelden andere tarieven.

FEESTJE?

GEEN KAMP ZONDER FEESTAVOND

Wat is een kamp zonder feestavond? Duin en Strand beschikt over twee locaties voor de invulling van het avondprogramma. Of het nu gaat om een bonteavond of een themafeest, op loopafstand van de velden bevinden zich discotheek de Schuur en café de Vismijn. Bekijk snel de mogelijkheden.

STEL UW VRAAG

Contactgegevens