Wij zijn erbij!

Hét vriendenweekend ...
     ... van het jaar

Renesse Weekender, hét vriendenweekend

Je bent nog op zoek naar een locatie voor jullie vriendenweekend, die heb je bij deze gevonden ;)! Camping Duin en Strand organiseert hét vriendenweekend van het jaar! Wat een aantal jaar geleden begon als een reunië weekend, ontpopt zich steeds meer tot één groot vriendenweekend. Je bent van harte welkom!

Alle vriendengroepen zijn welkom! Het is echter wel een 18+ weekend.

Tuurlijk! Renesse Weekender!! Een weekend lang genieten van het strand, chillen voor de tent, een drankje op het terras, uitgebreid BBQ'en, misschien ook een beetje actief doen en natuurlijk feesten in onze discotheek de Schuur! Dat weekend bepaal je het allemaal zelf!! 

Of je nu met je voetbalteam, of de carnavalsvereniging, de korfbaldames of mannen van de keet, je studentenvereniging of het hockeyteam wilt komen, het maakt niet uit iedereen is welkom. Naast jullie zullen ook vele reüniegroepen aanwezig zijn, die in het verleden de jongerenvakantie bij ons doorgebracht hebben.

vrijdag 23 -  zondag 25 juni 2017

Het weekend dat de 'zomer' begint, is jouw weekend om samen met je vrienden naar camping Duin en Strand in Renesse te gaan! Momenteel zijn we druk bezig met de invulling van het weekendprogramma, het strikken van DJ's en artiesten en het organiseren van wat leuke en stoere activiteiten.

Arrangementen

Natuurlijk blijf je slapen op de camping! Je kunt een tent huren of je eigen kampeermiddel meenemen. Ben jij in het verleden zomers op vakantie geweest op de camping, dan zoeken we jou en je vrienden/vriendinnen! Het arrangement is per persoon en geldt van vrijdag tot zondag, inclusief kampeermiddel, elektriciteit, 1x auto, toeristenbelasting en 2x toegang tot discotheek de Schuur. Meerdere auto's kunnen tegen betaling op het parkeerterrein worden geparkeerd.

Nu is het tijd om je vrienden te polsen voor een gezellig weekendje Duin en Strand! Jullie zorgen voor de gezelligheid, doen wij de rest! Ook is er inmiddels is een nieuwsbrief verstuurd naar alle oud-hoofdhuurders die destijds gereserveerd hebben. 
 
Mocht je vragen hebben, vul dan het contactformulier in of stel je vraag via ons Facebook Event. Wij hopen jullie in juni tegen te komen!!! 

See Ya!

Kampeerregels Events

 • Er mogen maximaal 5 kratten / traytjes bier (inclusief de lege kratten) bij de plaats staan (i.v.m. veiligheid).
 • Chemische toiletemmers alleen op de daarvoor aangegeven plaats reinigen.
 • Uitsluitend kampeermeubilair is toegestaan, bankstellen e.d. zijn dus niet toegestaan.
 • Tapinstallaties met koolzuurflessen zijn niet toegestaan.
 • Het is verboden in de toiletgebouwen vis, groente, etc. schoon te maken.
 • Huisvuil in dichtgebonden vuilniszakken in de afval/perscontainers deponeren.
 • Iedere kampeerder heeft de verplichting om zijn gehuurde plaats en de directe omgeving schoon te houden.
 • Open vuur is ten strengste verboden. (kampvuur, vuurkorven, fakkels e.d. zijn niet toegestaan) Barbecues van het gras af, niet te dicht bij de tenten. Blusmateriaal binnen handbereik (emmer water).
 • Het is uitdrukkelijk verboden op de camping te graven, ook bij regen.
 • Parkeren van de auto mag alleen op de daarvoor toegewezen plaatsen, niet op je kampeerplaats. Ontstaat er schade aan de camping en/of aan derden dan wordt deze schade op de huurder verhaald.
 • Het is verboden met een brommer/scooter op de camping te rijden.
 • Radio, TV of andere muziekdragers mogen aan tussen 9:00 u en 23:00 u, op een volume waar andere kampeerders zich niet aan kunnen storen. Alleen draagbare radio's zonder losse boxen en met normaal geluidsniveau zijn toegestaan. We brengen € 50.00 behandelingskosten in rekening indien we je muziekinstallatie moeten innemen als deze niet op de juiste wijze gebruikt wordt. Autoradio's zijn niet toegestaan.
 • Bezoek dient zich overdag tegen betaling te melden op de receptie. Het is verboden na 19.00 uur bezoek te ontvangen in of voor de tent of caravan.
 • Bezoek voor één of meerdere nachten is niet toegestaan, ook niet tegen betaling. 
 • Nachtrust vanaf 23.00 uur t/m 09.00 uur. Gedurende deze uren kunnen er door de bewaking aanvullende eisen worden gesteld i.v.m. ordehandhaving.
 • Het is verboden in het bezit te zijn van drugs, dus ook geen softdrugs. Overtreders worden onmiddellijk van de camping verwijderd zonder restitutie van staangeld en/of borg.
 • Aanwijzingen door of namens de campingleiding gegeven dienen onverkort te worden opgevolgd.
 • Hij of zij die zich op enigerlei wijze naar oordeel van de directie van Duin en Strand misdraagt, ook met betrekking tot overmatig drankgebruik, zal van de camping worden verwijderd zonder restitutie van staangeld en/of borg.
 • Op verzoek van medewerkers van camping Duin en Strand dien je je polsbandje te tonen.

#duinenstrand