Last minute jongerenvakantie

Je hebt nog een aantal dagen vrij van de zomer en wilt niet op de bank blijven zitten. Nou, kom van die bank en boek samen met wat vrienden een last minute Renesse! Is een week écht te lang?

Geen probleem bij jongerencamping Duin en Strand. Van maandag 5 tot donderdag 8 juli hebben wij nog plaatsen vrij.

SPRING BREAK HUURTENT

Je overnacht in een huurtent (met houten vlonder) van ons. De huurtent is 20 m2 groot en je kunt er met maximaal 7 personen in slapen en max. 9 personen per plaats. Is de groep groter? Meerdere tenten huren is geen probleem. 

Bij aankomst staat er een koelkast en picknicktafel voor je klaar, voor de rest is de tent leeg. Je moet zelf dus o.a. een luchtbed en slaapzak meenemen. Huurtent tarief is € 70,00 p.p. (excl. € 300,- borg).

SPRING BREAK EIGEN TENT

Je neemt een eigen kampeermiddel mee. Dit kan een tent, caravan, camper of vouwwagen zijn. Onze plaatsen zijn geschikt voor kampeermiddelen van max. 20 m2. Je kan met maximaal 9 personen op 1 plaats verblijven.

Een grote groep? Meerdere plaatsen reserveren is geen probleem. Het is mogelijk om een koelkast bij je plaats te huren. Spring Break tarief € 48,00 p.p. (excl. € 150,- borg).