Doen waar jij zin in hebt!

JE BEPAALT HET ZELF

Het woord vervelen kennen we niet op de jongerencamping. Naast oneindig chillen, zijn er vele vette watersporten in de buurt. Of wat dacht je van een quad huren of elkaar afknallen met paintball. Het centrum van Renesse heeft daarnaast een hoop te bieden zoals winkels, kroegen, terrassen, restaurants en discotheken.

Chillen op het strand

CHILLEN OP HET STRAND

Op 300 meter van de camping ligt Beachclub Perry´s. Perry´s mag zich de beste strandtent van Nederland noemen! In een Noord-Afrikaanse sfeer je vrije tijd besteden aan gastvrijheid op het strand?

Bij het haardvuur op de lounge-seats of gezellig aan de bar… Wil je drinken, eten en relaxen? Mooi! Dat is ook Perry's passie…Ontbijt, lunch & diner met uitzicht op de zee…en aansluitend genieten op het terras van een cocktail terwijl je de zon ziet zakken in de zee.

Voor het ultieme zomergevoel hoef je dus géén tien uur te vliegen!! Van een meter Tapas of Japas naar Noodles met gamba's en als toetje Mr. Turbana … 

ACTIEF OP DE CAMPING

Enthousiaste medewerkers van het recreatieteam komen bij je langs om je uit te nodigen/in te schrijven. Let ook op de mededelingenborden!! Leef je uit met o.a. beachvolleybal, buikglijden, voetbalwedstrijden en beerpong !

WATERJUMP

Een super vette attractie op de Brouwersdam! Een schans van bijna 8 meter hoog met 3 glijbanen waarbij de landing garant staat voor een verfrissende duik in het Grevelingenmeer! 

Klimbos

KLIMBOS

Heb je geen last van hoogtevrees en hou je van een uitdaging? Dan kun je op twee plekken in de buurt ´de boom´ in! 

Het Klimbos in het bos van Westerschouwen (op 15 km afstand) en de klimwand op de Brouwersdam (op 3 km afstand). 

QUAD HUREN

In het centrum van Renesse kun je quads huren, een leuke manier om de omgeving te verkennen! Je hebt minimaal een brommerrijbewijs nodig om een quad te besturen/huren.  

Subtropisch zwemparadijs

SUBTROPISCH ZWEMPARADIJS

Een dag geen strandweer? Op 3 kilometer afstand bevindt zich het subtropisch zwembad van bungalowpark Port Zélande. Prima gelegenheid om je bij minder weer te vermaken! Het zwembad is goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Scharendijke

SCHARENDIJKE

Op 1 kilometer afstand, in de dorpskern van Scharendijke, zijn verschillende eetcafés. Één daarvan is Eethuis Schouwen. Hier kun je zowel binnen als buiten genieten van heerlijke gerechten van de kaart of van de dagmenu's.

RENESSE (OP 4KM AFSTAND)

Een bruisend toeristendorp met vele winkels, restaurants, cafés en discotheken, waar van 's morgens vroeg tot 's avonds laat van alles te beleven is. Weeda Taxi Service heeft speciaal voor camping Duin en Strand een busje aangeschaft om groepen tot 8 personen te kunnen vervoeren! (tel. 0111-672317). Taxi Weeda rijdt met meerdere taxi's en heeft een speciaal tarief voor onze gasten.

Ook is Renesse goed met het openbaar vervoer te bereiken. Kijk voor de dienstregeling op www.9292.nl 

FIETSVERHUUR

Geen zin om je eigen fiets mee te nemen? Je kunt fietsen huren bij firma v. Dongen aan het Baken 38 in Scharendijke. Graag even van tevoren bellen i.v.m. beschikbaarheid (0111-671327). We hebben verschillende fietsroutes voor je klaar liggen op de receptie.
Boven op de Brouwersdam is een fietsroute aangelegd waar je zowel uitzicht over de Noordzee als het Grevelingenmeer hebt.