Kamperen op jongerencamping Duin en Strand

Camping Duin en Strand heeft maximaal 180 plaatsen alleen voor jongeren, verdeeld over 13 verschillende velden. Je kunt bij ons vooropgezette tenten huren of zelf een tent, vouwwagen, camper of caravan meenemen. Geen zin om een tent op te bouwen? Huur dan een tent van ons! Inchecken, koffers in de hoek en je vakantie kan meteen beginnen!!

In de maanden juli en augustus kun je de huurtenten alleen per week huren! Je kunt met maximaal 9 personen op 1 plaats kamperen. Ben je met meer, dien je meerdere plaatsen te reserveren.

DUIN EN STRAND HUURTENT

Geen zin om een tent op te bouwen, huur er dan één bij ons! De tent staat vast voor je klaar, je vakantie kan direct bij aankomst beginnen! Wij verhuren tenten voor maximaal 7 personen. De tent heeft een afmeting van 5 x 4 meter en bestaat uit 1 grote ruimte en is niet ingericht. Overige zaken dien je zelf mee te nemen.

Wat zit er in een huurtent?

  • Een houten vlonder
  • Een koelkast (130 liter, zonder vriesvak)
  • Een picknicktafel (8 persoons)
  • Een stroompunt (4 aansluitingen, totaal 880 watt) 
  • Hark
  • Veger en Blik

DUIN EN STRAND EIGEN PLAATS

Het is mogelijk om een plek te huren voor je eigen tent, vouwwagen, camper of caravan. Deze dien je bij aankomst, eventueel met hulp van de personen die je weg hebben gebracht, zelf op te bouwen.

Elke plaats beschikt over een stroompunt voor je koelkast, muziek en telefoonoplader. Het is niet toegestaan grote legertenten mee te nemen. Je kunt met maximaal 1 grote tent (max. 20 m2) en 1 kleine tent (max. 5 m2) op 1 plaats. Heb je meerdere tenten, zal je meerdere plaatsen moeten reserveren!