RENESSE'21

DA'S PAS #GEKKESHIT!

De leukste en grootste jongerencamping van Nederland

Samen met vrienden veilig op een zon, zee, strand een feestvakantie in Nederland? Dat doe je op jongerencamping Duin en Strand! De camping is het grootste en gezelligste feestdorp van Nederland, coronaproof met veel ruimte, ligt vlakbij party bestemming Renesse (3 km) en heel dichtbij aan het strand (300 meter) in Zeeland!! 7 dagen feest compleet uit je dak met o.a. Bram Krikke, Freddy Moreira, Zanger Kafke en Outsiders, want de grootste discotheek van Zeeland staat op de camping! Je kunt met max. 7 vrienden op 1 plaats kamperen deze zomer.

Heb je vragen? Kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen 👍

 

DIT IS JOUW PARTYVAKANTIE IN RENESSE 😍!

Je wilt met vrienden op vakantie, maar je bent nog net geen 16? Geen probleem bij ons in Renesse! Om met Spring Break en in de zomermaanden bij ons te kunnen kamperen dien je minimaal geboren te zijn in 2005 en maximaal 21 jaar te zijn.

ALCOHOL ONDER DE 18 EN DUIN EN STRAND

Je kunt bij de tent rustig een biertje of wijntje drinken 🍻. Overmatig drankgebruik en gebruik van drugs en lachgas is niet toegestaan!! Ben je geboren in 2004 of 2005? Dan ben je ook in onze discotheek welkom. Zie ons beleid voor alle info.