Kamperen met familie

MET FAMILIE EROP UIT

Ontspannen weg met veel ruimte voor iedereen. Een mooie omgeving om bijvoorbeeld te wandelen, een groot kampeerveld om te spelen en de mogelijkheid van catering op je veld.

Groepsvelden

GROEPSVELD VOOR EIGEN KAMPEERMIDDEL

U heeft de beschikking over eigen kampeermiddelen, maar zoekt nog een geschikte locatie? U bent dan bij ons op het juiste adres.

Wij beschikken over verschillende veldjes waar u met uw kampeermiddelen kunt overnachten. Wij verhuren de veldjes tegen een aantrekkelijk all-in tarief, dus inclusief aantal personen en kampeermiddelen. Deze tarieven zijn op aanvraag.

Kant-en-klare bungalowtent

GROEPSVELDEN MET BUNGALOWTENTEN

Op zoek naar een goedkope groepsaccomodatie en vindt het heerlijk om te kamperen? Dan zijn onze bungalowtenten een geschikte optie. 

U kunt bij ons reeds opgezette bungalowtenten van 20 m2 groot zonder inventaris huren. In de tent ligt een houten vlonder, er is een stroomaansluiting aanwezig en er staat een koelkast in. Buiten bij de tent staat een picknicktafel. De tent is één grote ruimte en geschikt voor maximaal 8 personen. U boekt al een bungalowtent vanaf € 15,- per persoon per nacht. Voor groepen vanaf 100 personen gelden andere tarieven.