Qmusic the Party komt naar Zeeland

Qmusic the Party is al jaren de populairste garantie voor Feest! 23 Februari hebben wij 4 uur lang de aller Foutste muziek uit het populaire Foute Uur en de grootste hits door DJ TIMMAZZ en de beste Qmusic DJ’s.

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland.

Mis geen enkele update en zet jezelf aanwezig op ons Facebook Event

GEZELLIG! TOT 23 FEBRUARI!

Q Music the Party

DATUM: 23 FEBRUARI 2019
TIJD: 20:30u - 02:00u
LOCATIE: DISCOTHEEK DE SCHUUR
LEEFTIJD: 18+
THEMA: SUPERHELDEN. VERPLICHT NEE, MAAR LEUK JA
TICKETS: ONLINE € 11,- RECEPTIE CAMPING €10,- AAN DEUR € 15,- (VOL = VOL)

 

Bestel hier je kaarten

INFORMATIE Q THE PARTY

TICKETS

Wanneer start de kaartverkoop?

We starten met de verkoop van de online tickets op woensdag 16 januari. De online tickets kosten € 10,- per stuk (excl. € 1,- servicekosten). De kosten aan de deur bedragen € 15,- per stuk (vol = vol). De online tickets zijn enkel verkrijgbaar via de site van Eventix.

Wat moet ik doen als ik mijn online ticket verloren ben/niet ontvangen heb?

Mocht dit gebeuren, ga dan naar de site van Eventix. Onze ticketshop helpt je verder. 

Moet ik mijn online ticket uitgeprint meenemen?

Nee dit is niet nodig, denk aan het milieu en laat je ticket scannen vanaf je mobiel. Uiteraard is het wel mogelijk om een geprint ticket te laten scannen.

VERVOER

Wat is het adres van Discotheek de Schuur?

Discotheek de Schuur ligt op het terrein van Camping Duin en Strand. Het adres van de camping is Kuijerdamseweg 39 in Scharendijke.

Ik kom met de auto, kan ik parkeren?

Het is mogelijk om de auto gratis te parkeren tijdens het event. Onze collega's zullen je een parkeerplaats toewijzen op het terrein. 

Is er plaats voor mijn fiets

Voor alle bezoekers die op de fiets naar Q Music the Party komen hebben we een fietsenstalling op het terrein.

We hebben een taxi geregeld, wat nu?

De meeste taxi's zijn bekend met onze camping. Vermeld tijdens de afspraak dat het event plaatsvindt op het terrein van Camping Duin en Strand. 

LOCATIE

Is er sprake van een leeftijdscontrole?

De minimumleeftijd van dit evenement is 18 jaar. Zorg ervoor dat je altijd een rijbewijs, ID of paspoort bij je hebt waarmee we jouw leeftijd kunnen controleren. 

Kan ik mijn jas of spullen afgeven?

Wij beschikken over een bewaakte garderobe. Bij de entree is het mogelijk om je jas o.i.d. af te geven á € 1,- per stuk.  

Hoe betaal ik mijn drankjes tijdens Q Music the Party?

Met munten. Deze zijn bij de garderobe en binnen in automaten verkrijgbaar. Je kunt zowel cash betalen of de munten swipen met je bankpas. Één munt kost € 2,20 per stuk en het is eventueel mogelijk om briefgeld op te nemen.

Kan ik de munten die ik overhoud gebruiken voor andere events?

Het is mogelijk om de munten tijdens andere events in 2019 te gebruiken. Na 2019 zijn de munten niet meer inwisselbaar.  

Kan ik sigaretten kopen in de discotheek?

Er hangt een sigarettenautomaat in de discotheek. Deze accepteert alleen gepast muntgeld en werkt met een AGE-coin.

HUISREGELS

Om het verblijf voor alle bezoekers van discotheek de Schuur zo prettig mogelijk te laten verlopen, gelden de volgende huisregels:

– Bezoekers van Q Music the Party dienen tenminste 18 jaar oud te zijn. Discotheek de Schuur kan haar bezoekers ten alle tijden vragen om een geldig legitimatiebewijs te tonen.
– Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.
– Wanneer je het terrein verlaat, kan je niet meer opnieuw naar binnen.
– Het in bezit hebben of verhandelen van harddrugs is niet toegestaan op het festival. Bij constatering van openlijk gebruik en/of bezit volgt inbeslagname en/of overdracht aan de politie.
– Medicatie is alleen toegestaan wanneer je dit voorafgaand aan het evenement communiceert met de organisatie. Dit kan via info@duinenstrand.nl
– Bezoekers van Q Music the Party betreden het evenement op eigen risico. Camping Duin en Strand en Discotheek de Schuur aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enigerlei schade, uit welke hoofde dan ook, welke direct of indirect het gevolg is van handelen of nalaten van Draaimolen, van personen in haar dienst, of van andere personen die door of vanwege haar te werk zijn gesteld, of van derden, tijdens of in verband met het verblijf op het evenement, tenzij de schade het gevolg is van opzet of grove schuld.
– Bezoekers dienen altijd de instructies van de organisatie en beveiliging op te volgen.
– De organisatie adviseert bezoekers gehoorbescherming te dragen. Oordoppen zijn op het festivalterrein te koop bij de kassa’s.
– De organisatie behoudt zich het recht voor om bezoekers die in beschonken toestand en/of onder invloed van verdovende middelen verkeren de (verdere) toegang te weigeren/ontzeggen.
– Bedreiging, mishandeling, discriminatie, ongewenste intimiteiten, fysiek en/of verbaal geweld en ander hinderlijk en/of aanstootgevend gedrag wordt door Discotheek de Schuur niet getolereerd.
– Bekers/flesjes mogen niet mee naar buiten worden genomen.
– Bezoekers die zich niet aan de huisregels van Discotheek de Schuur houden, zullen de toegang tot het evenement worden ontzegd zonder het recht op vergoeding van de kosten voor het toegangsbewijs en eventuele in rekening gebrachte service- en/of andere kosten.
– Discotheek de Schuur behoudt zich het recht om op grond van grensoverschrijdende zaken, niet gedekt door de huisregels, bezoekers alsnog te weigeren of verwijderen van het terrein.
– Het evenement kan gewijzigd, verplaatst of geannuleerd worden. Wanneer het evenement verplaatst of geannuleerd wordt, kunnen kaartkopers hun geld terug krijgen, alleen zonder de servicekosten.
– Wanneer de bezoeker een ticket koopt geeft hij automatisch het recht aan Discotheek de Schuur en Q Music the Party tot het fotograferen en gebruiken van beeldmateriaal waar de bezoeker in vastgelegd is.
– Bij het betreden van het event gaat de bezoeker automatisch akkoord met de huisregels. 

Gezellig! Tot 23 februari

Zin om ouderwetse stapavond? Bestel dan snel je tickets! Hou rekening met de minimale toegangsleeftijd van leeftijd van 18 jaar, hier kan op gecontroleerd worden. Zoals eerder beschreven, is SUPERHELDEN het thema. Is het verplicht om verkleed te gaan? Nee, maar is het leuk... Ja zeker.

Zijn er zaken niet helemaal duidelijk, of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via Whatsapp. We proberen je zo snel mogelijk te helpen.