Duin en Strand Videotheek

Duin en Strand #GEKKESHIT Aftermovie 2018 Renesse

STUK TV (2019)

Team STUK was ook in 2019 wederom van de partij! Een #GEKKESHIT! editie met meer dan 1.000 feest vierende jongeren in de Schuur, GAAF TOCH?! Ook in 2020 zullen deze mannen present zijn!

FREDDY MOREIRA (2019)

Wat een energie heeft deze eindbaas! Naast alle Totally Summer en GoFun.nl boekingen, stond Freddy in 2019 ook voor het eerst in Renesse, bij ons in de Schuur. Dat zal absoluut niet de laatste keer zijn!

STUK TV (2018)

Zo hoort een #GEKKESHIT feest te zijn! Co2 gun, confetti, ballonnen, slingers en een gouden loper! Deze editie pakten we flink uit met de mannen van STUK TV. De energieke show van Team STUK zorgde ervoor dat de Schuur stuk ging.

MR. POLSKA (2018)

De 5e #GEKKESHIT editie van 2018 met Mr. Polska. Dinsdag 24 juli was het vlammen! Polska was voor het eerst in Renesse op jongerencamping Duin en Strand en dat hebben we geweten ook!

SNOLLEBOLLEKES (2018)

Wat doe Snollebollekes op camping Duin en Strand? Precies.... de tent afbreken! Wat is het toch altijd een feest als Snollebollekes binnen is! Deze #GEKKESHIT editie was er 1 voor in de boeken!

Harde Rammers

Flugel act 'Harde Rammers' is elke zondagavond te vinden op jongerencamping Duin en Strand. Feestcore noemen ze het, 100% FEEST en 200% stampen. Ze zullen een aantal keer een vlog online met alle belevenissen op de camping

DANSADO & DE FEESTNEGER

De 2e #GEKKESHIT editie van 2018 met Dansado & de Feestneger. Deze brabantse act gaat hard en staan op vele festivals dit seizoen. Super dik dat ze ook 2x de Schuur aantikken deze zomer!

JEBROER

JEBROER was jarig en dat vierde wij! De eerste #GEKKESHIT was een marathon, samen met broeders en gabbers. Na het succes van vorig jaar kon het niet uitblijven dat hij in 2018 ook naar de Schuur zou komen.

DUIN EN STRAND TV AUGUSTUS 2018

Elke woensdagavond in de maanden juli en augustus zijn onze vrienden van #OJKB weer present! Tijdens de #FLUGELNAISE, het carnavalsfeest van Renesse, breken ze de tent af.  

DUIN EN STRAND TV JULI 2018

Elke woensdagavond in de maanden juli en augustus zijn onze vrienden van #OJKB weer present! Tijdens de #FLUGELNAISE, het carnavalsfeest van Renesse, breken ze de tent af.  

DUIN EN STRAND TV AUGUSTUS 2017

De boys van #OJKB waren zondag 6 augustus 2017 voor een dikke fissa in de Schuur. Glenn merkt dat zijn Duits steeds beter wordt na een seizoen Duin en Strand. 

Mitchel uit Dirksland laat weten waarom Duin en Strand zomers de BOM is met zijn vrienden! Na een bucket vol Flügels is het feest behoorlijk aan met Ouwe Jongens Krentenbrood!

DUIN EN STRAND TV JULI 2017

Voordat #OJKB achter de DJ booth kruipt, checken ze eerst onze jongerencamping. Ze ontmoeten Bram en zijn vrienden en laten de tenten zien. Boris is net gearriveerd, hij verwacht mooie herinneringen aan Duin en Strand over te houden en daarnaast heerlijke drankjes en dansjes te doen.

Uit het oosten van het land komen Griezzie en Zeebuik. Deze heerlijke Tukkers laten weten waarom jij in de zomervakantie op camping Duin en Strand in Renesse moet zijn! Aflevering zondag 16 juli 2017.

DUIN EN STRAND TV JULI 2017

De eerste uitzending van het seizoen met #OJKB. Glenn vindt dat onze discotheek nogal op Pornopark Schaamharen lijkt....uhm wat?! zegt Carlos. Onze vrienden van Ouwe Jongens Krentenbrood nemen je mee en komen de raarste bijnamen van vriendengroepen tegen, zoals 'Blowan' uit het Westland.

Elke zondag  #OJKB in discotheek de Schuur op jongerencamping Duin en Strand Renesse.

BUCKET BOYS

Campings worden zo vaak getest. Op hoe schoon ze zijn. En de kwaliteit van de faciliteiten.

Maar wat is eigenlijk de gezelligste camping van ons land? Waar is het bier het koudste en bloeien de liefdes op? In Camping Crashers zoeken Bucket Boys Joep en Thijs het voor je uit.

RTL4 TRIPS & TRAVEL

In de zomer van 2015 was RTL4 een middag op de camping. Kevin neemt je in 2 minuten mee over de camping met wat leuke interviews van onze campinggasten.

RENESSE AFTERMOVIE 2016

De Flügelavonden in 2016 waren episch met DJ Jarnoo en feestzanger Peter Loree. Benieuwd hoe zo'n Flügel feestje eruit ziet?

FERNANDEZ #NOSPANG

Stephard en Skinto vonden de camping nogal saai en het was tijd voor een feestje! Waar is dat feestje?! De boys van Fernandez toveren Duin en Strand om tot een partycamping!

AFTERMOVIE JEFFREY BRUMMER

Duin en Strand door de ogen van onze campinggasten. Check de aftermovie van Jeffrey Brummer en zijn vrienden!

Feestjes in de Schuur, uitbrakken in de tent, gaan op die banaan en nog veel fantastische Duin en Strand momenten hebben de jongens vastgelegd. Heerlijk!

AFTERMOVIE DUIN EN STRAND

Het promofilmpje voor de zomer van 2016! Wat vette drone beelden van onze camping en het strand en natuurlijk feestende campinggasten.