CAMPING OP LOOPAFSTAND CONCERT AT SEA - RESERVEER NU

Camping Duin en Strand heeft een ideale ligging ten aanzien van Concert at Sea. Geen gedoe met parkeren of busvervoer, binnen 10 minuten staat u lopend bij ingang van het festivalterrein! We bieden u de volgende arrangementen.

Alleen-reizende jongeren onder de 18 jaar zijn niet toegestaan tijdens het Concert at Sea weekend.

We hebben ook 3 chalets in de verhuur (4 personen v.a. 30 jaar). Voor de beschikbaarheid en tarief graag telefonisch contact opnemen.

ARRANGEMENT 1: EIGEN KAMPEERMIDDEL (VOL!!)

U neemt uw eigen kampeermiddel mee. Overnacht gedurende 3 nachten tijden Concert at Sea in uw eigen tent, camper, caravan of vouwwagen. De kosten bedragen € 56,- per persoon voor 3 nachten.

Per plaats zijn maximaal 2 autoparkeerplaatsen inbegrepen. Extra auto's kunnen niet op de camping of in de buurt van de camping geparkeerd worden. Reserveringskosten bedragen € 10,- per kampeermiddel.

ARRANGEMENT 2: HUURTENT ZONDER INVENTARIS (VOL)

U huurt bij ons een reeds opgezette bungalowtent zonder inventaris. In deze tent is enkel een vlonder, een picknicktafel, koelkast en kabelhaspel aanwezig. De kosten bedragen € 76,- per persoon voor 3 nachten.

Wij verhuren de tenten aan minimaal 4 en maximaal 8 personen. Voor het huren van een tent betaalt u vooraf een borg van € 150,-. Na vertrek krijgt u deze van ons geretourneerd op uw bankrekening (mits er geen schade is ontstaan). Reserveringskosten bedragen € 10,- per tent.

Per plaats zijn maximaal 2 autoparkeerplaatsen inbegrepen. Extra auto's kunnen niet op de camping of in de buurt van de camping geparkeerd worden.

Concert at SEA XL arrangement

XL: 4 OVERNACHTINGEN

Geen zin in de file naar Zeeland op de donderdag? Dan kiest u voor het XL-arrangement. U bent dan al op woensdag welkom. Het XL-arrangement kost bij bij Arrangement 1 € 12,50 per persoon extra en Arrangement 2 € 15,50 per persoon extra.

In alle genoemde arrangementsprijzen is één stroomaansluiting per plaats, toeristenbelasting en 2 autoparkeerplaatsen per reservering inbegrepen. 

Rechtstreeks boeken

RECHTSTREEKS BOEKEN

U kunt reserveren via onze website door het reserveringsformulier in te vullen. Het is dit jaar niet mogelijk om een overnachtingsarrangement via de website van Concert at Sea te boeken.

LET OP! U boekt alleen de overnachting. U zult zelf nog de kaarten van Concert at Sea moeten bestellen.