CAMPING OP LOOPAFSTAND CONCERT AT SEA - RESERVEER NU

Camping Duin en Strand heeft een ideale ligging ten aanzien van Concert at Sea. Geen gedoe met parkeren of busvervoer, binnen 10 minuten staat u lopend bij ingang van het festivalterrein! We bieden u de volgende arrangementen.

  • Arrangement 1: Plaats voor een eigen kampeermiddel 25 t/m 27 juni
  • Arrangement 2: Bungalowtent zonder inventaris 25 t/m 27 juni

ARRANGEMENT 1: EIGEN KAMPEERMIDDEL

U neemt uw eigen kampeermiddel mee. Overnacht gedurende 3 nachten tijden Concert at Sea in uw eigen tent, camper, caravan of vouwwagen. De kosten bedragen € 52.50 per persoon voor 3 nachten.

Per plaats zijn maximaal 2 autoparkeerplaatsen inbegrepen. Extra auto's kunnen niet op de camping of in de buurt van de camping geparkeerd worden. Reserveringskosten bedragen € 10.00 per kampeermiddel.

ARRANGEMENT 2: HUURTENT ZONDER INVENTARIS

U huurt bij ons een reeds opgezette bungalowtent zonder inventaris. In deze tent is enkel een vlonder, een picknicktafel en kabelhaspel aanwezig. De kosten bedragen € 72.50 per persoon voor 3 nachten.

Wij verhuren de tenten aan minimaal 4 en maximaal 8 personen. Voor het huren van een tent betaalt u vooraf een borg van € 150.00. Na vertrek krijgt u deze van ons geretourneerd op uw bankrekening (mits er geen schade is ontstaan). Reserveringskosten bedragen € 10.00 per tent.

Per plaats zijn maximaal 2 autoparkeerplaatsen inbegrepen. Extra auto's kunnen niet op de camping of in de buurt van de camping geparkeerd worden.

RECHTSTREEKS BOEKEN

U kunt reserveren via onze website door het reserveringsformulier in te vullen. Het is dit jaar niet mogelijk om een overnachtingsarrangement via de website van Concert at Sea te boeken.

LET OP! U boekt alleen de overnachting. U zult zelf nog de kaarten van Concert at Sea moeten bestellen. 

PRE PARTY DO-AVOND

Al jaar en dag organiseert Duin en Strand op de donderdagavond de CAS-BBQ! Het weekend begint dan om 19.00u met een gezellig hapje en drankje. Deze verzorgde BBQ kost €13,50 p.p. en kan direct bij de reservering geboekt worden. 

's Avonds maken wij de dansvloer van onze discotheek vrij voor de CAS PRE PARTY, dé feestelijke start van een geweldig weekend! Afgelopen jaar was dat met Snollebollekes, de feestact van dit moment! De toegang tot onze discotheek is gedurende het Concert at Sea weekend GRATIS voor onze gasten.