CAMPING OP LOOPAFSTAND CONCERT AT SEA

Camping Duin en Strand heeft een ideale ligging ten aanzien van Concert at Sea. Geen gedoe met parkeren of busvervoer, binnen 10 minuten staat u lopend bij ingang van het festivalterrein! Als deelnemende CAS-camping bieden we u de volgende arrangementen.

  • Arrangement 1: Plaats voor een eigen kampeermiddel
  • Arrangement 2: Bungalowtent zonder inventaris
  • XL - arrangement: Extra overnachting arrangement 1 of 2
  • Nieuw 2018: Concert at Sea Glamping

ER ZIJN NOG HUURTENTEN (3-DAAGS) VIA CONCERT AT SEA EN GLAMPING TENTEN VIA CAMPSOLUTIONS BESCHIKBAAR. 

NIEUW 2018: CONCERT AT SEA GLAMPING

Nieuw tijdens Concert at SEA is de Glamping van Campsolutions. Geniet optimaal van het festival en ervaar het gemak van luxe vooropgezette accommodaties op loopafstand van het festivalterrein. 

Alle info, prijzen en reserveren vind u via de site van Campsolutions

ARRANGEMENT 1: EIGEN KAMPEERMIDDEL : UITVERKOCHT

U neemt uw eigen kampeermiddel mee. Overnacht gedurende 2 nachten tijden Concert at Sea in uw eigen tent, camper, caravan of vouwwagen. De kosten bedragen € 46,00 per persoon voor 2 nachten.

Per plaats zijn maximaal 2 autoparkeerplaatsen inbegrepen. Extra auto's kunnen niet op de camping of in de buurt van de camping geparkeerd worden.

ARRANGEMENT 2: BUNGALOWTENT ZONDER INVENTARIS : ALLEEN NOG 3-DAAGS BESCHIKBAAR

U huurt bij ons een reeds opgezette bungalowtent zonder inventaris. In deze tent is enkel een vlonder, een picknicktafel en kabelhaspel aanwezig. De kosten bedragen € 66,00 per persoon voor 2 nachten.

Wij verhuren de tenten aan minimaal 4 en maximaal 8 personen. Wilt u bij aankomst op vrijdag meteen door naar het festivalterrein en niet eerst nog een tent opzetten? Dan is dit arrangement precies wat u zoekt!

Voor het huren van een tent betaalt u vooraf een borg van € 150,00. Na vertrek krijgt u deze van ons geretourneerd op uw bankrekening (mits er geen schade is ontstaan).

Per plaats zijn maximaal 2 autoparkeerplaatsen inbegrepen. Extra auto's kunnen niet op de camping of in de buurt van de camping geparkeerd worden.

XL: 3 OVERNACHTINGEN & PRE PARTY

Geen zin in de file naar Zeeland op vrijdagochtend, dan kiest u voor het XL-arrangement. U bent dan al op donderdag 28 juni welkom. Het XL-arrangement kost bij beide arrangementen € 15,00 per persoon extra (incl. GRATIS entree pre party met o.a. Snollebollekes).

Om alvast in de stemming te komen, organiseren wij wederom de CAS-BBQ op donderdagavond (niet inbegrepen in de prijs), het gezelligste begin van uw CAS-weekend! 

In alle genoemde arrangementsprijzen is één stroomaansluiting per plaats, toeristenbelasting en 2 autoparkeerplaatsen per reservering inbegrepen. 

Rechtstreeks boeken

RECHTSTREEKS BOEKEN

Helaas is het niet meer mogelijk rechtstreeks een reservering te maken voor Concert at SEA. Er zijn enkel nog 3-daagse huurtent arrangementen via Concert at Sea en glampingaccommodaties via de site van Campsolutions te reserveren.