Camperplaats Brouwersdam | Homepage Brouwersdam

Camperplaats aan de Brouwersdam

Overnachten in Zeeland

Overnachten met de camper in Zeeland. Ons selfservice camperpark ligt aan de voet van de Brouwersdam, nabij Scharendijke, Ouddorp en Renesse en is het gehele jaar geopend. Camperplaats Brouwersdam biedt plaats aan 83 campers met een lengte tot maximaal 13 meter! Wij liggen aan het begin van de Brouwersdam tussen het Grevelingenmeer en de Noordzee in Zeeland. Het gezellig dorpje Scharendijke en het strand is op loopafstand van de camperplaats. Uw trouwe viervoeter is, mits aangelijnd, van harte welkom.

VOORZIENINGEN

  • 24/7 toegang tot de camperplaats

  • 10 Ampere stroomaansluiting (max 2.200 watt)

  • Gratis WIFI op uw plaats

  • Verwarmd sanitair met 10 douches en 12 wc's

  • Wasserette op naastgelegen camping

  • 2 grote service stations voor campers

SERVICE STATION

Het gebruik van ons camper service station in gratis:

  • Lozen en schoonmaken chemisch toilet

  • Tappen schoon drinkwater

  • Afvoer huisvuil en vuil water

Duin Strand camping 2 3744

ONLINE RESERVEREN

Verzekerd zijn van een plaats? Reserveer dan gemakkelijk online. Op basis van onze plattegrond kunt u uw vrije camperplaats reserveren. Na de online betaling, ontvangt u binnen 5 minuten de toegangscode per mail.

Op de dag van aankomst bent u vanaf 13.00u welkom, inchecken is dus niet meer nodig! Makkelijk toch? Wij wensen u alvast een fijn verblijf!

Heeft u vooraf online gereserveerd?

Dan hoeft u niet meer in te checken bij de automaat. De slagboom gaat automatisch open d.m.v. uw persoonlijke toegangscode en u kunt direct vanaf 13.00u 's middags naar uw plaats rijden. De code werkt gedurende uw verblijf op de camperplaats. Op dag van vertrek dient u de plaats voor 12.00u te verlaten.

Heeft u niet online gereserveerd?

Dan parkeert u bij aankomst eerst uw camper op de parkeerplaats en loopt u naar het witte huisje. Geef aan hoelang u wilt blijven, het systeem geeft dan de vrije plaatsen weer. U vult een aantal gegevens in en na betaling met uw pinpas is de plaats voor u geboekt en kunt u met uw pincode door de slagboom rijden.

Online reserveren lukt me niet.
U kunt enkel een online reservering maken, indien u direct online betaald. Dat kan eenvoudig met Ideal, Bancontact, Sofort Banking en Giropay. Betaling middels een credit card of PayPal is wegens de dure kosten niet mogelijk. Mocht het niet lukken, kunnen wij een handmatige boeking per mail aanmaken (€ 7,50 per handmatige boeking).

Boek nu uw camperplaats

De gereserveerde camperplaats is vanaf 13.00u beschikbaar.

U dient uw plaats op de dag van vertrek weer voor 12.00u te verlaten. Alleen campers toegestaan.

Plaats voor caravan/tent reserveren?

Omgeving Camperplaats

Kies tussen water of land, sportief bezig zijn of lekker luieren, picknicken in de duinen of een tafel voor 2 in de vele strandpaviljoens. Brouwersdam biedt een scala aan mogelijkheden. En voor de vakantieganger die niet kan kiezen, doe allebei!

Omgeving bekijken
Sunset

Plattegrond Camperplaats Brouwersdam

+
CAMPERPARK DUIN EN STRAND 2023
×
CAMPERPARK DUIN EN STRAND 2023