Reserveer nu uw plaats!

Aan de Brouwersdam ...
     ... dichterbij kan bijna niet!

Toeristische plaatsen

Een ruime kampeerplaats voor uw caravan, camper of tent om heerlijk buiten te leven. U kunt kiezen uit een standaardplaats of een comfortplaats. Er zijn voldoende stroomaansluitingen van minimaal 4 ampère en tappunten voor water en de sanitaire voorzieningen zijn vlakbij. Wij hebben geen jaarplaatsen voor stacaravans. 

 Download de kampeertarieven

Standaardplaats

Onze standaardplaatsen zijn ruim en liggen zowel in de schaduw als in de zon. Deze plaatsen hebben 4 ampère stroomaansluiting. Een watertappunt en de sanitaire voorzieningen zijn in de directe omgeving.

Comfort plaats

Wilt u iets meer comfort tijdens het kamperen ? Onze comfortplaatsen zijn zowel aan de zon- of schaduwkant te boeken. De comfortplaatsen hebben een 10 ampère stroomaansluiting en een watertappunt met afvoer. Op deze plaatsen kunt u gratis van ons WIFI-netwerk gebruik maken. De comfortplaatsen kunt u ook voordelig reserveren als voor- en/of naseizoensplaats.

Bungalowtenten

Naast een toeristische plaats, heeft u ook de mogelijkheid om een bungalowtent te huren. Deze tenten zonder inventaris worden vanaf april opgebouwd, ideaal voor groepen. Voor meer informatie m.b.t de huurtenten en/of veldverhuur, zie Groepen en Events.